Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Islak mendil ve peçete.Merhaba, kasanin fanlarini uzun zamandir temizlemiyorum, altta duruyordu kasa. Arasi epey tozlanmis. @14925 hocam dis macunu kullan dedi fakat, o kadar fazla var ki dis macunu da yetmiyor.
Denedim, tirtikli yuzey oldugu icin takiliyorlar.
Daffy Duck
Üstün
Normal bir saç kurutma makinesinin soğuk modu ile temizleyebilirsiniz. Ardından da diş fırçası veya temiz bir bez ile detaylı temizlik yaparsınız. Ama dikkat edin hava tutarken fanı elinizle tutun yoksa kısa devre yapabilir. Diğer yerleri de diş fırçası ile temizleyebilirsin.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Diş fırçası + azıcık kolonya olabilir.
- Makaleler
- 17
Diş macunu ne alaka@FehmiDogru.js hocam dis macunu kullan dedi fakat, o kadar fazla var ki dis macunu da yetmiyor.
cansux
Becerikli
Yeni kasa al.Merhaba, kasanin fanlarini uzun zamandir temizlemiyorum, altta duruyordu kasa. Arasi epey tozlanmis. @14925 hocam dis macunu kullan dedi fakat, o kadar fazla var ki dis macunu da yetmiyor.
Hocam termal macun bitmiş diş macunu olur mu?Diş macunu ne alakaDiş fırçası dedim ben. Tozları temizlerken özellikle de eski bir diş fırçası ile güzel temizleniyor.
Diş macunu ne alakadiş fırçası dedim ben. Tozları temizlerken özellikle de eski bir diş fırçası ile güzel temizleniyor.
Yanlış olmus hocam, olmuyor fakat dediginiz.
Xbox 360E
Üstün
Yanına da süpürge yardımıyla temizlese pek de sıkıntı çekmez gibi.Diş macunu ne alakaDiş fırçası dedim ben. Tozları temizlerken özellikle de eski bir diş fırçası ile güzel temizleniyor.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-