Detaylar
Kim cevapladı?Kolonyayi direkt kasaya mi dokecegim hocam?
Maalesef yok.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Hayır, tabii ki de. Diş fırçasına az bir şey sürsen yeter. Amacı diş fırçasına az bir şey ıslaklık kazandırması zaten.Kolonyayi direkt kasaya mi dokecegim hocam?
Maalesef yok.
sametkarakas
Yetkin
Elektrikli süpürge ile çekiyom ben.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Olan bir yerden kullanmak isteyebilirsiniz hocam, güzel temizliyor tozları uçuruyor.Kolonyayi direkt kasaya mi dokecegim hocam?
Maalesef yok.
Çok detaylı temizlemek istemiyorsan sıcak olmayan, herhangi bir hava üfleme makinesiyle tozları alabilirsin. Sonrasında pesete ile artık katı hale gelenleri alabilirsiniz.
ramazandeveli
Yetkin
Saç kurutma makinasını soğuk olarak ayarlayınız. Kompresör gibi kullanın.
anilcanolcer
Uzman
Yumuşak kıllı temiz bir fırça (boya fırçası gibi) ben onunla fanları temizliyorum genelde, eğer basınçlı hava spreyleri veya varsa kompresör ile fanların ve ızgaraların aralarını tozdan arındır.
Yıllardır açık alanda kompresör ile temizlerim ve kasayı her defasında fabrikadan yeni çıkmış gibi tertemiz yapar. Kompresörü özellikle fanlara çok yakın olmayacak şekilde tutun ve parmağınızla veya bir nesne ile hareket etmesini engelleyerek temizleyin. Fırça ile de çıkmayan tozları temizledikten sonra bir tur daha hava tutun, kasa cillop gibi olacaktır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-