Çözüldü Kasa ön kulaklık jak girişi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm

Yani hocam?

Hocam çözdüm tam takili değilmiş, port arkadaki civili yerler bostaydi çıkarıp tam taktım çözüldü.

Garantiden falan cikmaz değil mi hocam adamlar yanlış takmışlar bu Realtek yöneticisinde de olmuyordu ilk onları denedim benimki MSI etkin değil gözüküyordu.
Ön ses portlarını kendisi yuvası haricinde USB kısmına bağlayabiliyor muyuz ? Öyleyse bende bir deneme yapacağım ses kalitesini denemek için. @yunus
Hayır hocam çalışacağını sanmıyorum.

Evet arkadaşı yanlış yönlendirmişim.

Doğru yerde takılıymış. Driverleri kaldırıp tekrar deneyebilir misin? @Silinen üye

Denemeye çalışsakta girmeyecektir. Port yuvaları farklı.

Gerçekten kusura bakmayın.

Realtek uygulamasında taktığınız gözüküyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açılınca şimdi ben de deneme yaptım. USB kulaklığım kasanın ön tarafına takınca çalışmıyor arkaya takınca çalışıyor. Bilgisayarı daha iki ay önce aldım kablolama sistemine bir göz atacağım.

Kablo tam oturmamış olabilir. Bende dün kontrol ettiğimde ters takmışım. Bugunde diğer kabloyu ters takmışım. Bu sıralar çok dalgınlık başladı ne yaptığımı bilmiyorum.

Yani hocam?

Hocam çözdüm tam takili değilmiş, port arkadaki civili yerler bostaydi çıkarıp tam taktım çözüldü.

Garantiden falan cikmaz değil mi hocam adamlar yanlış takmışlar bu Realtek yöneticisinde de olmuyordu ilk onları denedim benimki MSI etkin değil gözüküyordu.

Çözüm

Hayır hocam garanti dışı olacağını sanmam. Yapıyı değiştirecek bir işlem yapmadınız. Çalıştığında sevindim. Ufak bir yanlış yönlendirmem olmuş kusura bakmayın. Farklı bir porta taksanızda çalışmayacaktır.

Yok hocam estağfurullah, cok teşekkür ederim yardımın ilgin için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…