Detaylar
Kim cevapladı?Takmak zorunda değilsiniz bu parçayı.
Parçada hata yok, kart vidalarını sıkmadan önce bunu takacaksınız ardından bunun üzerinden kartın vidalarını sıkacaksınız.
xmajezik
Uzman
Kasayı aldığım zaman geldi aklıma
.Ben de bu parçayı takmadan 1-2 hafta kullanmıştım.Sonra baktım kasa içine çok toz giriyor.İlk başta o parça takılıyken ekran kartı sığmıyor sanmıştım.Meğerse sığıyormuş taktım sonradan bende.
Takması kolay kasa o vida ile takmadığın parça arasında kalacak kızaklı dolap kapağı gibi açılıp kapanacak bendekinin aynısı, ekran kartının vidasına takmaya çalıştım sabitlemek için ama vidalar parçanın yuvasına küçük geliyor zaten sabitlenmiyor.
Nasil yaptınız hocam ?Kasayı aldığım zaman geldi aklıma.Ben de bu parçayı takmadan 1-2 hafta kullanmıştım.Sonra baktım kasa içine çok toz giriyor.İlk başta o parça takılıyken ekran kartı sığmıyor sanmıştım.Meğerse sığıyormuş taktım sonradan bende.
Pek anlamadım hocam nasıl yaptınız?Takması kolay kasa o vida ile takmadığın parça arasında kalacak kızaklı dolap kapağı gibi açılıp kapanacak bendekinin aynısı, ekran kartının vidasına takmaya çalıştım sabitlemek için ama vidalar parçanın yuvasına küçük geliyor zaten sabitlenmiyor.
Parçada hata yok, kart vidalarını sıkmadan önce bunu takacaksınız ardından bunun üzerinden kartın vidalarını sıkacaksınız.
Hocam burada vidayi sıktıklarında oynamıyor yerinde ama ben sıkmama rağmen oynuyor maalesef.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Vida'nın arkasında somun var mıydı? Siz çıkartırken belki düşmüştür.Nasil yaptınız hocam ?
Pek anlamadım hocam nasıl yaptınız?
Hocam burada vidayi sıktıklarında oynamıyor yerinde ama ben sıkmama rağmen oynuyor maalesef.
Değilim aslında Recep hocam ama ben takıntılıyım
Yoktu hocam youtubedan izledim videolarını sadece vidayı sıkıyolar oturuyor normalde...Vida'nın arkasında somun var mıydı? Siz çıkartırken belki düşmüştür.