Detaylar
Kim cevapladı?prime
Yetkin
Ben bundan aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Kaliteli masa, sallanma yapmıyor monitörde oyun vs oynarken. Memnunum.
Dimi ben de tam ona bakıyodum almayı düşünüyodum. Çok iyi duruyor. Setupınız fotoğrafını çekip atma şansınız var mı peki merak ettim tam nasıl durduğunu.Ben bundan aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Kaliteli masa, sallanma yapmıyor monitörde oyun vs oynarken. Memnunum.
prime
Yetkin
Tabii. Masa gayet kaliteli fiyatına göre. Kesinlikle alınır.Değil mi ben de tam ona bakıyordum almayı düşünüyordum. Çok iyi duruyor. Setupınız fotoğrafını çekip atma şansınız var mı peki merak ettim tam nasıl durduğunu.
Tearz
Uzman
Arpelia markasının başka modelini kullanıyorum. Ürünler kaliteli. Kargolama ekstra özenli. Markayı tercih edebilirsiniz.Selam arkadaşlar. Kasa rafı olan güzel bir oyuncu masası almak istiyorum ama böyle çok oyuncu masası yok. Bildiğiniz yerler varsa öneri yapabilir misiniz? Tercihen kasanın camlı tarafını kapatmayacak şekilde olursa daha iyi olur.
SunseTTime
Uzman
Aynı ürünü bir aydır kullanıyorum, gayet memnunum.Ben bundan aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Kaliteli masa, sallanma yapmıyor monitörde oyun vs oynarken. Memnunum.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-