Kasa üstüne sarmaşık konur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 354
  • Etiketler Etiketler
    kasa

Krmm

Üstün
Şu sarmaşıktan almayı düşünüyorum. Fakat bunu duvara değil de bilgisayar kasamın üstüne koyup masaya doğru sarkıtmayı düşünüyordum. Sizce hoş durur mu bu şekilde? Yoksa bu sarmaşık sadece duvarda mı daha iyi durur? Acilen fikirlerinize ihtiyacım var

Ön taraf ve egzoz fanını kapatmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sıvı soğutma var ise üst kısım sıkıntı olabilir belki.

Ön taraf ve egzoz fanını kapatmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sıvı soğutma var ise üst kısım sıkıntı olabilir belki.
Bunu kafada canlandırırsak arkadaşın dediği gibi kasada göze daha hoş gelir.
Zaten setup sade hocam, bence kasanın üstünde hoş durur sarmaşık.

Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim üçünüze de. Son bir ricam olacak. Lütfen üçünüz de yanıtlayın. Çok minnettar olurum. Çünkü estetik setup dizme konusunda hiç becerikli değilim. Fikirleriniz benim için altın değerinde.

Üçerli olacak şekilde 2 ayrı bitki buldum ve beğendim. Bunları alıp masamın üstüne koyacam. Sizce iyi durur mu bunlar genel olarak yani ?

Şu 3 'lüyü kasamın ön camının önüne dizecem.

Şu 3'lüyü de monitörlerimin aralarına aralıklı şekilde dizecem.

Hocam bence pek mantıklı değil. Gerekte yok. Birkaç örnekle anlatayım kafanıza yatar yatmaz siz bilirsiniz. Çiçek sulama sıkıntı olur sürekli indir çıkar. Nemi bilgisayara yakın tutmuş olursunuz korozyon riski. Her ne kadar cam tarafına atsanızda hava akışını etkiler. Bilgisayarın etrafa yaydığı ısı o bitkiyi kurutur öldürür zamanla zaten. Bence en önemlisi karşınızdaki duvarı doldurmanız. Daha hoş gözükür ve boşluk hissini alır.

Hocam emeğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Şu an netleşdi bende. Kasamın üstünde çok emanet duruyor. Rafta durması daha hoş olacak gibi. Bu arada bu bitki gerçek değil yapay hocam. Sulama derdi yok. Ayrıyeten kiracıyım ben. Duvara raf çakarsam sıkıntı çıkabilir. Ben en iyisi kendime ev aldıktan sonra duvarıma raf çakıp öyle sarmaşık alayim. Kasa üstünde hoş durmuyor çünkü. Son olarak bir ricam daha var sizden. Bir üst mesajımda bir soru daha sordum. 2 fotoğraf attım. O yoruma bakıp fikir verir misiniz rica etsem?

Kasanın üstüne ya da içine dryad gibi doğayla ilgili oyun figürleri konulabilir. Dryad: Terraria'daki doğa NPC'sidir. Gerçek meali başka ama Terraria'dan örnek verdim.

Kasanın üstüne ya da içine Dryad gibi doğayla ilgili oyun figürleri konulabilir. Dryad: Terraria'daki doğa NPC'sidir.
Hocam figür işine de girecem o da aklımda Çok teşekkür ederim bu arada. Üstte attığım 2 tane fotoyu gördünüz mü. 3'erli olacak şekilde 2 set minik bitki var. Onlar iyi duruyor mu ?

Kasa üzerinde güzel durmaz, duvara raf takıp bitki koymayı düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…