Sarmaşıktan vazgeçtim hocam. Sadece sukulent almayı düşünüyordum. 2 adet foto ekledim üstteki yorumuma. Onlar hakkında da düşünceniz aynı mı ? Masa üstünde onlar iyi durur gibime gelmişti.Kasa üzerinde güzel durmaz, duvara raf takıp bitki koymayı düşünebilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?emre259
Başarılı
Bu örneği yapabildim. 6 çiçek bence fazla kaçar daha az çiçek ile şık olabilir. Bu sadece örnek, bence en soldaki çiçek kalsın en sağdaki de kalsın dock biraz sola gelsin iyi olur. Ev kira, delme kesme yok ise en kolay çözüm silikon çift taraftlı bant (aman sakın köpük değil) ve ilgi alanınıza göre posterler.
Elinize kolunuza emeğinize sağlık hocam çok saolun allah razı olsun. Dock sola gelsin derken neyi kastettiniz anlamadım bu arada.Bu örneği yapabildim. 6 çiçek bence fazla kaçar daha az çiçek ile şık olabilir. Bu sadece örnek, bence en soldaki çiçek kalsın en sağdaki de kalsın dock biraz sola gelsin iyi olur. Ev kira, delme kesme yok ise en kolay çözüm silikon çift taraftlı bant (aman sakın köpük değil) ve ilgi alanınıza göre posterler. Eki Görüntüle 221325
- Makaleler
- 1
Sizin tercihiniz daha önemli, ben duvara raf çakıp gerçek bitki ve kitap konumlandırmayı tercih ederdim.Sarmaşıktan vazgeçtim hocam. Sadece sukulent almayı düşünüyordum. 2 adet foto ekledim üstteki yorumuma. Onlar hakkında da düşünceniz aynı mı ? Masa üstünde onlar iyi durur gibime gelmişti.
emre259
Başarılı
Kulaklık kontrol kutusu, çiçeğin arkasında kaldı görselde onun için dedim. Rica ederim.Elinize kolunuza emeğinize sağlık hocam çok saolun allah razı olsun. Dock sola gelsin derken neyi kastettiniz anlamadım bu arada.