Sarmaşıktan vazgeçtim hocam. Sadece sukulent almayı düşünüyordum. 2 adet foto ekledim üstteki yorumuma. Onlar hakkında da düşünceniz aynı mı ? Masa üstünde onlar iyi durur gibime gelmişti.
Bu örneği yapabildim. 6 çiçek bence fazla kaçar daha az çiçek ile şık olabilir. Bu sadece örnek, bence en soldaki çiçek kalsın en sağdaki de kalsın dock biraz sola gelsin iyi olur. Ev kira, delme kesme yok ise en kolay çözüm silikon çift taraftlı bant (aman sakın köpük değil) ve ilgi alanınıza göre posterler.
Bu örneği yapabildim. 6 çiçek bence fazla kaçar daha az çiçek ile şık olabilir. Bu sadece örnek, bence en soldaki çiçek kalsın en sağdaki de kalsın dock biraz sola gelsin iyi olur. Ev kira, delme kesme yok ise en kolay çözüm silikon çift taraftlı bant (aman sakın köpük değil) ve ilgi alanınıza göre posterler. Eki Görüntüle 221325
Sarmaşıktan vazgeçtim hocam. Sadece sukulent almayı düşünüyordum. 2 adet foto ekledim üstteki yorumuma. Onlar hakkında da düşünceniz aynı mı ? Masa üstünde onlar iyi durur gibime gelmişti.