ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese iyi Sosyaller dilerim.
En son Mart ayında temizlememe ve kasamın masada durmasına rağmen MX-6 ile macun yenileme, bütün fanların temizliği ve kasanın tozunu alma işini yapmaktayım.

Fan yapraklarını temizlemek için, suyu sıkılmış ıslak mendil, gözlük temizleme bezi, kulak çöpü, ıslak mendili sardığım kürdanlar, toz alıcı ekran temizleme sıvısı kullanıldı.

Kasa temizliğini ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Her yerinde toz filtresi olmasına rağmen özellikle temiz hava alan 160mm fanlarımın yaprakları çamur gibi olmuştu.

Büyük fanlar için ıslak mendilin suyunu sıkıp elimle temizliyorum. Daha sonra kulak çöpü ile elimin girmediği yerleri temizledim. Ayrıca zamanında Temu'dan aldığım basınçlı hava üfleyen makine ile de radyatörün tozunu temizledim. Temizlik yapmayı düşünenlere fikir olabilir diye düşündüm. Operasyondan görüntüler;

IMG_5146.webp
IMG_5145.webp

Lancool 216 için ön panel toz filtresini bulamadım bir türlü. Siz bulabildiniz mi? @ShadowLegion
Bende hem toz filtresi hem de ARGB controller var.

ARGB kontrolcüsünü Amazon'dan yurtdışından aldım.

Toz filtresini de Aliexpress'den almıştım. Lian Li resmi satıcısı var zaten, bir arayın var mı halen.

O plastik toz filtresi aşırı önemli. Bir de çok güzel tasarlamışlar mıknatıslı direkt tık oturuyor. Çıkart yıka, kurusun geri tak.

Bende hem toz filtresi hem de ARGB Controller var.

ARGB kontrolcüsünü Amazon'dan yurt dışından aldım.

Toz filtresini de AliExpress'den almıştım. Lian Li resmi satıcısı var zaten, bir arayın var mı halen.

O plastik toz filtresi aşırı önemli. Bir de çok güzel tasarlamışlar mıknatıslı direkt tık oturuyor. Çıkart yıka, kurusun geri tak.

Maalesef satışta değil şu an. Teşekkür ederim.

Anakartın sol alt vidası neden takılı değil? Gözüme çarptı.

Fan için harici bir filtre kullanıyor musunuz?