Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Böyle bir ürün iş görür.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ali Rıza Tekin
Uzman
Merhaba. Güzel olsun, bilindik olsun diyerekten bunu almıştım. Amazon'da da satılıyordu ama kendi sitesinde daha ucuz diye sana linkini attığım yerden aldım. Maalesef gelen üründe oksitlenen yerler mevcuttu ve kutusu yıpranmıştı. Hemen firmayı aradım durumu anlattım. İade kodu oluşturup ürünü gönderdim. Gönderdim ama bana lazım bu ürün. Ürün tekrar firmaya ulaşınca aradım ve dedim ki bana bu ürün lazım. Elinizde düzgün bir tane varsa gönderin dedim. Elimizdekiler de büyük ihtimal aynıdır efendim dedi. Firma bu ürünü kendi hazırlamadığını, ürünün kutulanmasının Türkiye'de yapıldığını söyledi. Ben de tamam iade yapalım dedim ve para iadesi yapıldı. Özetle bu ürünü eğer bir mağazada görerek almayacaksan alma. Ayrıca artık bu ürünün hava akışının sağlandığı yerde filtrenin de olmadığını söylemişti firma. Bknz. görsel 1.
Sonra tekrardan bir arayış içine girdim. HepsiBurada veya Trendyol'dan alacaktım. Kafama koymuştum. Bu iki yerdeki en çok satan ve en çok yorum alan ürünleri incelemeye başladım. Ve neye karar verdim biliyor musun? Buna.
Ben de senin gibi kasa temizliği için böyle bir ürün arayışına girmiştim. Bu ürünün üflemesi güzel. Ben memnun kaldım. Kutusundan yedek kömürü de çıkmıştı.
Aklında bulunsun sadece bu ürün özelinde değil bu tür ürünlerde kullanım sırasında maksimum 10-15 saniye tetiğe basılı tut. Bu süreyi geçmemeye çalış. Yanık kokusu almaya başlayabilirsin. Özellikle böyle ucuz ürünlerde.
Şimdi soracak olursan neden o kadar ürün varken ve bundan da ucuz varken bu FleiBig'i aldın diye. Şöyle cevap vereyim. Pazaryerlerindeki çoğu ürün Çin malı evet ve baktığın zaman hepsi birbirinin aynısı. İnsanlar ürünleri alıyor ve üstlerine kimisi A marka kimisi B marka yazıyor. Tercih yine senin. Sonuçta en fazla ayda 1 kullanacaksın. Daha ucuz ürünlere de yönelebilirsin. Ama Fleibig i işkur makina da satıyordu ve yorumları gayet güzeldi. O yüzden bunu tercih ettim.
Görsel 1
Sonra tekrardan bir arayış içine girdim. HepsiBurada veya Trendyol'dan alacaktım. Kafama koymuştum. Bu iki yerdeki en çok satan ve en çok yorum alan ürünleri incelemeye başladım. Ve neye karar verdim biliyor musun? Buna.
Ben de senin gibi kasa temizliği için böyle bir ürün arayışına girmiştim. Bu ürünün üflemesi güzel. Ben memnun kaldım. Kutusundan yedek kömürü de çıkmıştı.
Aklında bulunsun sadece bu ürün özelinde değil bu tür ürünlerde kullanım sırasında maksimum 10-15 saniye tetiğe basılı tut. Bu süreyi geçmemeye çalış. Yanık kokusu almaya başlayabilirsin. Özellikle böyle ucuz ürünlerde.
Şimdi soracak olursan neden o kadar ürün varken ve bundan da ucuz varken bu FleiBig'i aldın diye. Şöyle cevap vereyim. Pazaryerlerindeki çoğu ürün Çin malı evet ve baktığın zaman hepsi birbirinin aynısı. İnsanlar ürünleri alıyor ve üstlerine kimisi A marka kimisi B marka yazıyor. Tercih yine senin. Sonuçta en fazla ayda 1 kullanacaksın. Daha ucuz ürünlere de yönelebilirsin. Ama Fleibig i işkur makina da satıyordu ve yorumları gayet güzeldi. O yüzden bunu tercih ettim.
Görsel 1
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı