Kasa ve PSU önerisi

Bir de iade politikası olarak düşünüyorum. İkinizin fikri için de gerçekten teşekkür ederim. Mümkünse hata şansı minimumda olsun istiyorum zaten yazdığım bilgiler üzerinden neye yönelik olduğumu anlamışsınızdır.

1350W Gold yerine bu markanın 1000W en yüksek verimlilik titanyum mu platinyum muydu o versiyonu da var mıdır?

Altta ki deepcool iyiymiş ancak ben kasa yanında satılan PSU yerine harici garantili kutulu almak isterim hocam. Kasa güzelmiş ama. İlginiz için teşekkürler.
Zaten Deepcool tarzı markalarda olan Kasa + PSU kombinasyonları halihazırda ayrıca sattıkları modellerden oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı beğendim hocam. Gayet de geniş. Sizce sıvı soğutmaya da gerek olur mu? Hava akışını bozar mı kasadaki?
Sıvı soğutma zorunlu değil ama akvaryum tip kasa alacaksan sıvı soğutma görüntü olarak daha hoş duracaktır. Hava soğutma ile ilerleyeceksen Cougar olanı alman daha mantıklı olabilir.

Kasa gerçekten 4/4lü. PSU için 10 yıl boyunca sistem güncelleme şansım olmadı. Yerine PSU'nun sağlam kalmasından bahsetmiştim.
O zaman bütçe varsa Cougar olanı alın. Siz bütçe söylemedikçe biz de net birşey söyleyemeyiz ama 850 watt uzun bi süre yeterli olur.

15 senedir color Master'in Cosmos kasasını kullanıyorum. Kasa eskimiyor, yıpranmıyor parça kalitesinden aşırı memnunum ama insan biraz değişiklik istiyor. Sırf zevkine kasa değiştirmek istiyordum. Gözüme kestirdiğim iki model vardı sizinle paylaşayım ama fiyatı biraz yüksek gelebilir.

O zaman bütçe varsa Cougar olanı alın. Siz bütçe söylemedikçe biz de net birşey söyleyemeyiz ama 850 watt uzun bi süre yeterli olur.
Hocam ben kafamda 10k kaliteli birşey dedim. Zaten şuan yazın çalışma sonucu elde edilen parayı konuşuyoruz. Belki bayramda da çalışırsam hallolur ancak hemen almayacağım.

15 senedir color Master'in Cosmos kasasını kullanıyorum. Kasa eskimiyor, yıpranmıyor parça kalitesinden aşırı memnunum ama insan biraz değişiklik istiyor. Sırf zevkine kasa değiştirmek istiyordum. Gözüme kestirdiğim iki model vardı sizinle paylaşayım ama fiyatı biraz yüksek gelebilir.

Hocam çok havalı duruyor ancak fiyatlar çok fazla.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt