3 tane ARGB fanım var fakat hiçbirini anakartım üzerinden kontrol edemiyorum. Molex girişinde de kontrolcüye uyan bir kablo yok. 3 pin 5V destekli. Aura/reset bölümüne takmam lazım. Ayrıca Reset SW'i takamıyorum çünkü 3 pin ve kasamın Reset SW'si olmuyor.
Fanları kontrolcü de topladın diyelim, kontrolcüden anakart üzerine giden PWM ve ARGB kablosu olması lazım, kontrolcü ile anakart arasında kablo yoksa iletişim kuramaz.
Kontrolcünün bir tarafına, güç kaynağından SATA ile Power kablosu bağlanmalı, diğer tarafından anakart üzerindeki pimlere bağlanan bir kablo olmalı.
Cha Fan girişine 4 pin girişimi takmadığımda Kasa çalışmıyor. 4pin girişinden benim bildiğim kadarıyla aura/reset bölümündeki girişin gelmesi lazım. Fakat bu yuva 3pin soket yapısına sahip çıkışı molex olan bir şey istiyor. Gidip reset yuvasını Aura bölümüne takmaya çalıştığımda ise sığmıyor. Yoksa olur muhtemelen.
Fanları kontrolcü de topladın diyelim, kontrolcüden anakart üzerine giden PWM ve ARGB kablosu olması lazım, kontrolcü ile anakart arasında kablo yoksa iletişim kuramaz.
Hocam işte molexlerimin girişi 3 pine uygun değil. Bu sebeple yapamıyorum. Önerebileceğiniz bir kablo var mı? Piyasada bulamadım pek. Bilmediğim bir firmadan da almak istemiyorum.