jackarmis 40

Başarılı
Bu konularda çok cahilim. Bunca zaman kasamı bile ilk kez açtım(beceremem düşüncesiyle) kasadan ses geliyor diye fanları temizlemek istiyorum. Süpürge makinesının toz alma aparatıyla mı temizleyeyim yoksa sadece mikro fiber bez ile mi bilemedim, sizlere sormak istedim.

Mümkünse kompresör ile hava tutarak temizlenmeli. İnatçı tozlar için mikrofiber bez kullanılabilir.

Bende cahil olduğum için bilgisayarcıya götüreceğim yapamayacagım diyorsanız benim gibi en iyisi götürmek.

Bu konularda çok cahilim. Bunca zaman kasamı bile ilk kez açtım(beceremem düşüncesiyle) kasadan ses geliyor diye fanları temizlemek istiyorum. Süpürge makinesının toz alma aparatıyla mı temizleyeyim yoksa sadece mikro fiber bez ile mi bilemedim, sizlere sormak istedim.
Biraz zahmetli iştir o yüzden yılda bir kez fanları temizlerim. Çıkar balkona orada kompresörün üfleme modunu açıp temizle eğer kompresör yoksa kurutma makinesinin soğuk modu da iş görür ben şahsen öyle yapıyorum. Kasa içerisindeki toz kompresörle, fanlardaki o çıkmayan tozu ise peçeteyle almalısın. Aşırı bir güç uygulamadığın sürece de fanların yaprakları kırılmaz. Ben peçete yerine diş fırçasıyla temizliyordum.