PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Boş kasaya sizce en fazla kaç para verilir? Ben en fazla 25k verebilirim ama çok fazla da geliyor. Bilmiyorum siz ne kadar verirsiniz sizce?

Tasarımını hoş bulduğumdan boş ama MSI ARGB hub ile 1600'e H510 Elite aldım. Bana kalırsa kasa sonuçta, maksimum yapabileceğin şey saç kalınlığı falan olduğundan 4-5 bin ideal.

25 biraz fazla gibi sanki hocam. Max 15 verilir diye düşünüyorum şahsen.

ASUS ROG hyperion almayı düşünüyorum.

Tasarımını hoş bulduğumdan boş ama MSI ARGB hub ile 1600'e H510 Elite aldım. Bana kalırsa kasa sonuçta, maksimum yapabileceğin şey saç kalınlığı falan olduğundan 4-5 bin ideal.

Güncel kurda Max 10 o da işte Lian Li O11, Phanteks nv parası. Daha üstünü vermem ki şu an bir bilgisayar toplayacak olsam 5-6 bin liraya bir kasa alırdım. Bir önemi yok çünkü.

Max 10-12K o da kriterlerime dört dörtlük oturan kasalar.
Onun dışında 6-7k ideal. Daha ucuz olması elzemdir.

Şahsen hellios ile birlikte hayatımda gördüğüm en overrated kasa. Çakma influncer ların sponsorunun ödül maması olarak verdiği PC de oluyor genelde bu ikili.
Şu ekranlı hytelar bile daha anlaşılabilir en azindan dokunmatik ekrandan bir şeyler yapılıyor.
Boyut istiyorsan şu en mantıklı seçenek.

İlle de hyperion alacaksan ikinci ele bakmam iyi olabilir.

ASUS ROG hyperion almayı düşünüyorum
Ona o kadar para vermektense diğer donanımlara odaklanırım. Diğer dahili donanımın iyiyse bile çevre ekipmanlarına odaklanırım. Olmadı parayı yine ona vermem. Sevdiğin bir şey alabilirsin ama bir kasaya şunu vermek bana saçma geliyor.

Ben boş kasaya çok vermem şahsen. Özel modeller var, onlar ayrı.

Aerocool markasını çok beğeniyorum. Ancak fan konusunda aynı şeyleri diyemem. Kasayı uyguna alırım ve stok fanlarını söküp kendi fanlarımı takarım. RGB aramam. Artic’in RGB’siz fanları hem performanslı hem ucuzlar genelde.