Detaylar
Kim cevapladı?Ben sıcak suyla çıkardım 1 gün beklettim çıktı.Kasanın fanlarını uzun süredir temizlemedim, ondan dolayı tozlar artık direkt yapışmış, süpürge, saç kurutma makinesi, hava üfleyici, falan denedim çıkmıyor, artık bildiğin taşlaşmış nasıl çıkartacağım ben bunları?
Vadbav
Üstün
Kasanın fanlarını uzun süredir temizlemedim, ondan dolayı tozlar artık direkt yapışmış, süpürge, saç kurutma makinesi, hava üfleyici, falan denedim çıkmıyor, artık bildiğin taşlaşmış nasıl çıkartacağım ben bunları?
Yıkamadan çıkmaz düzenli temizlesen sorunun olmazdıda.
Tek tek çıkar fanları ıslak mendille veya kolanyalı bezle temizle sonra iyice kurut.
Kaan23
Uzman
Tek tek çıkar fanları ıslak mendille veya kolanyalı bezle temizle sonra iyice kurut.
Fanları çıkarmayı bilmiyorum, şöyle kasayı açıp ıslak mendille temizlesem olur mu?
Chomusuke 64
Üstün
- Makaleler
- 1
Önce ıslak mendil ya da benzeri bir şeyle, sonra da kulak temizleme çubuğuyla kalan kısımları temizleyebilirsin. Tabi fanlardan bahsediyorum.Fanları çıkarmayı bilmiyorum, şöyle kasayı açıp ıslak mendille temizlesem olur mu?
Kaan23
Uzman
İyi denerim, olmazsa yine buraya gelirim.Önce ıslak mendil ya da benzeri bir şeyle, sonra da kulak temizleme çubuğuyla kalan kısımları temizleyebilirsin. Tabi fanlardan bahsediyorum.