Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Kaer Morhen
Geçenlerde Kaspersky kurdum. Ama ondan beri GoodbyeDPI çalışmıyor. Tüm GoodbyeDPI dosyalarına üçer beşer uyarı veriyor tek tek istisnalara ekle diyorum ama hala çalışmıyor. Çözümü var mıdır?

GoodbyeDPI kullanmam gerektiği zaman Kaspersky'ı kapatınca çalıştı. Sanırım hep böyle yapmam gerekecek. Farklı bir çözümü olan varsa dinleyebilirim.

Çözüm
2
Evet, Kaspersky GoodbyeDPI'ın çalışmasını engelliyor. Çözümü yok, Kaspersky kapatman lazım. GoodbyeDPI'ı indirdiğin sitede bile yazıyor bu durum.

1770584319514.webp
Geçenlerde Kaspersky kurdum. Ama ondan beri GoodbyeDPI çalışmıyor. Tüm GoodbyeDPI dosyalarına üçer beşer uyarı veriyor tek tek istisnalara ekle diyorum ama hala çalışmıyor. Çözümü var mıdır?

GoodbyeDPI kullanmam gerektiği zaman Kaspersky'ı kapatınca çalıştı. Sanırım hep böyle yapmam gerekecek. Farklı bir çözümü olan varsa dinleyebilirim.
SplitWire-Turkey-Setup-Windows-1.5.5
Bunu bul indir ve ilk tabda çıkanı (WireSock) kur, programın içinde GoodbyeDPI da var ama onu kurma. İndirmeden önce ve kurarken Kaspersky'dan çıkman gerek, silmene gerek yok. Neyse soldan ilk tabdakini (WireSock) kurduktan sonra Discorda girebiliyorsun KS'yi silmeden.
Ama Discord açıkken KS'den çıkacaksın yinede, ben işimi görüp kapatıyorum discordu bu şekilde GoodbyeDPI olmadan ve KS'yi silmeden çözüm var yani.

Splitwire-turkey-setup-Windows-1.5.5
Bunu bul indir ve ilk Tab'da çıkanı (wiresock) kur, programın içinde GoodbyeDPI da var ama onu kurma. İndirmeden önce ve kurarken Kaspersky'dan çıkman gerek, silmene gerek yok. Neyse soldan ilk tabdakini (wiresock) kurduktan sonra Discord'a girebiliyorsun Ks'yi silmeden.
Ama Discord açıkken Ks'den çıkacaksın yine de, ben işimi görüp kapatıyorum Discord'u bu şekilde GoodbyeDPI olmadan ve Ks'yi silmeden çözüm var yani.

Silmeye gerek kalmıyor hocam zaten. Kapatınca girebiliyorum. Sağ olun.