Ben sürekli yeni hesap açıp 1 aylık ücretsiz üyelik alırım. Elimde şu an 10 cihaza kadar destekleyen bir hesap var ve 2 gün önce başlatıldı. Kaspersky gayet güven veriyor.

Asla, Rus hükümetinin kirli işlerini yapmaktan başka bir işe yaramıyor, sırf Rus devleti istedi diye GoodbyeDPI'ı yasakladı, bir yerden talimat almaya meyilli bir şirket kullanıcı sözleşmesinde ne kadar şeffaf olabilir yarın öbür gün bütün pclere Ransomware atmayacağı ne şüphe?

Son düzenleme:
Kaspersky deneme sürümü kullandığım zaman Bazen Mavi ekran hataları vs yiyordum yani program bilgisayarımı bozuyordu. Şimdi para verip de aynı şeylerin olmasını istemiyorum. Başka bir soru ben 1 Yıl 1 Cihaz üyeliğini alırsam aynı hesap üzerinden iOS, Android ve PC için kullanabilir miyim yoksa 3 Cihaz 1 Yıl üyeliğini mi almam gerekiyor?
Öncelikle mavi ekran hatalarınızın Kaspersky kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız lisanslı kullansanız da bu durum mantıken değişmeyecektir. İkinci hususa gelecek olursak evet 3 cihazlı planı satın almanız gerekiyor.

Kaspaskynin VPN'si dahil alayını kullanıyorum adamlar oldukça kaliteli antivirüs yapmışlar.

Plus olanı aldım kullanıyorum. VPN'i için yine değer. 3 cihaz için 3 cihaz 1 yıl almak zorundasınız. 300 mü 400 mü zaten çok ucuz çok düşünmeye gerek yok.

Putin kontrol ediyor GoodbyeDPI var mı yok mu karışıyor, diktatör rejimine bağlı bir antivirüs.

Android İsrail sermayesi var üstelik israil çocukları öldürüyor diyen tüm çalışanları google kovdu:) Amerika zaten özür dilerim don rengimize kadar biliyor ve göçmen politikası yaptıkları insan hakları ihlalleri şöyle bir bak internette görürsün. Bunlar standartlarınızı belirlemesin. Kaspersky'nin veri merkezi Rusya'da değil Avrupa'da ve tüm kontroller Avrupa Birliği tarafından sağlanıyor. hala trojen ve tehlikeli siteleri en iyi belirleyen uygun fiyatlı antivirüs ve goodbye kullanmıyorum.

Kaspersky'den kaynaklı mavi ekran nasıl yediniz? Kaspersky Premium aldıktan sonra mavi ekran yemedim sorunlarımı çözdü.
Maalesef Kaspersky bazı sistemlere bu tarz sorunlara yol açabiliyor. Ben de sizin gibi Kaspersky'den dolayı hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ancak daha önce yaşayan birçok kişi oldu. Konu sahibinin sorununa gelecek olursak, tekrardan böyle bir soruna sebep olmayacağının bir garantisi yok. Tamamen sorunsuz da çalışabilir, tekrardan sorun da çıkartabilir.

Paket olarak, VPN ihtiyacınız varsa ve kullanacaksanız Plus sürümünü satın alın. Eğer VPN kullanmayacaksanız Standard. Zaten Free sürümde eksik olan 2 tane koruma bileşeni var. Güvenlik Duvarı ve Yetkisiz Erişim Önleme. Bu iki özellik de Standard pakette var. Ek olarak performans optimizasyonu, keylogger koruması gibi özellikleri de var Standard paketin.

1 cihazlık paket alırsanız iOS, Android gibi başka cihazlarda kullanılamaz. 3 cihazlık paketi almalısınız. Ancak zaten iOS'ta antivirüs yazılımı kullanmaya gerek yok. iOS yeterince güvenlik sağlıyor kendisi. Android kanadında ise ESET'in ücretsiz paketini kurup arada tarama yapabilirsiniz.

Yalnız mobil cihazlarda çok şarj tüketiyor kaspersy, oda aklında bulunsun. Bizzat kullanıp, sildim telefonlardan. Ben premium kullanıyorum, o yüzden tavsiye ettim.

Yalnız mobil cihazlarda çok şarj tüketiyor kaspersy, oda aklında bulunsun. Bizzat kullanıp, sildim telefonlardan. Ben premium kullanıyorum, o yüzden tavsiye ettim.

Tüketmesi normal arka planda sürekli kontrol yapmak zorunda ama bu konuda BitDefender daha iyi pil tüketimi konusunda bizzat kullanıyorum.