8 aydır AV kullanmayan biri olarak söylüyorum bilgisayarınıza yapacağınız en büyük iyilik kullanmamak. Tarayıcınızda Malwarebytes kullanabilirsiniz eklenti olarak. Onun dışında girdiğiniz siteleri ve indirdiğiniz dosyaları bildiğiniz sürece virüsten korkmanıza gerek yok.

Arkadaşlar şu an Malware Free kullanıyorum ama artık ücretli virüs programı kullanmak istiyorum. Acaba bu paketten hangisini önerirsiniz?

Eki Görüntüle 228244
Malwarebytes türkiyeden çekildi ve güncelleme almıyor. Kaspersky 4 sene kullanan biriyim. Önermiyorum. Bitdefender free kullanın ve yanında eset online scanner kullanın. Malwarebytes i de silin bende duruyor da arada güncelleme alacak mı diye baktığımdan duruyor yoksa acil bir durumda bir işe yaramaz.

Malwarebytes Türkiye'den çekildi ve güncelleme almıyor. Kaspersky 4 sene kullanan biriyim. Önermiyorum. BitDefender Free kullanın ve yanında ESET online scanner kullanın. Malwarebytes'i de silin bende duruyor da arada güncelleme alacak mı diye baktığımdan duruyor yoksa acil bir durumda bir işe yaramaz.

Sadece BitDefender Free indirsem olur mu?

Arkadaşlar şu an Malware Free kullanıyorum ama artık ücretli virüs programı kullanmak istiyorum. Acaba bu paketten hangisini önerirsiniz?

Eki Görüntüle 228244
Kaspersky almayın hocam. Bana kalırsa Ücretli AV kullanmak saçma bir şey direkt zira Free sürümler ile koruma farkı %1 bile olmuyor çoğu sefer illaha alacam diyorsanız ESET alın derim, çok pahalı gelirse BitDefender ve Avast'a bakabilirsiniz (BitDefender ağır bir programdır haberiniz olsun.) Ancak ben alcak olsam kesin ESET alırdım.

Eki Görüntüle 228244

Plus kafi. Bende sonraki ay Plus alacağım. ESET Smart Security premium vardı yılı doluyor.

Kaspersky almayın hocam. Bana kalırsa Ücretli AV kullanmak saçma bir şey direkt zira Free sürümler ile koruma farkı %1 bile olmuyor çoğu sefer illaki alacağım diyorsanız ESET alın derim, çok pahalı gelirse BitDefender ve Avast'a bakabilirsiniz (BitDefender ağır bir programdır haberiniz olsun.) Ancak ben alacak olsam kesin ESET alırdım.

ESET iyi ama çok pahalı.