Kriyus 41 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 592 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 258 Bugün 00:52 #1 1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı?
1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı?
oğuz sasi 41 Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.375 Çözümler 4 Beğeniler 546 Yer cehennem Bugün 01:04 #2 Kriyus dedi: 1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kendinize yararı olduğunu düşünüyorsanız alın.
Kriyus dedi: 1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kendinize yararı olduğunu düşünüyorsanız alın.
RamKokusuSeven 8 Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 923 Çözümler 3 Beğeniler 630 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 01:04 #3 Bence gereksiz. Daha yararlı şeyler alabilirsiniz.
eyre 32 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 357 Çözümler 3 Beğeniler 351 Bugün 01:05 #4 Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor.
Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor.
tungtungtungsahur 42 Uzman Katılım 8 Ocak 2026 Mesajlar 71 Beğeniler 41 Bugün 01:06 #5 Yani sanki biraz baktım da keyler biraz pahalanmış gibi. Ben VPN ve arada full tarama için 1 senelik alıyorum. VPN'i güzel bence.
Yani sanki biraz baktım da keyler biraz pahalanmış gibi. Ben VPN ve arada full tarama için 1 senelik alıyorum. VPN'i güzel bence.
B BlackShadow 1 Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 422 Çözümler 1 Beğeniler 281 Bugün 01:14 #6 Bence gerek yok. Malwarebytes Premium ömür boyu lisans daha mantıklı.
RamKokusuSeven 8 Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 923 Çözümler 3 Beğeniler 630 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 01:17 #7 Saçma gelecek ama Rusların olduğu için Kaspersky'ye çok güvenemiyorum. En iyisi Bitdefender hocam.
KS KS Kriyus 41 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 592 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 258 Bugün 01:21 #8 oğuz sasi dedi: Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kendinize yararı olduğunu düşünüyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... RamKokusuSeven dedi: Bence gereksiz. Daha yararlı şeyler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eyre dedi: Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... tungtungtungsahur dedi: Yani sanki biraz baktım da keyler biraz pahalanmış gibi. Ben VPN ve arada full tarama için 1 senelik alıyorum. VPN'i güzel bence. Genişletmek için tıkla... VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi. BlackShadow dedi: Bence gerek yok. Malwarebytes Premium ömür boyu lisans daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Link var mı? Ne kadar avantajlı? RamKokusuSeven dedi: Saçma gelecek ama Rusların olduğu için Kaspersky'ye çok güvenemiyorum. En iyisi Bitdefender hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler
oğuz sasi dedi: Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kendinize yararı olduğunu düşünüyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... RamKokusuSeven dedi: Bence gereksiz. Daha yararlı şeyler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eyre dedi: Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... tungtungtungsahur dedi: Yani sanki biraz baktım da keyler biraz pahalanmış gibi. Ben VPN ve arada full tarama için 1 senelik alıyorum. VPN'i güzel bence. Genişletmek için tıkla... VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi. BlackShadow dedi: Bence gerek yok. Malwarebytes Premium ömür boyu lisans daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Link var mı? Ne kadar avantajlı? RamKokusuSeven dedi: Saçma gelecek ama Rusların olduğu için Kaspersky'ye çok güvenemiyorum. En iyisi Bitdefender hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler
P Peter 41 Uzman Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 884 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 935 Yer Queens Bugün 01:21 #9 PC kullanım şeklinize bağlı ama çok da gerekli değil bence. Çok fazla sağdan soldan bir şey indiririm diyorsanız BitDefender sınırsız ücretsiz sürüm daha mantıklı.
PC kullanım şeklinize bağlı ama çok da gerekli değil bence. Çok fazla sağdan soldan bir şey indiririm diyorsanız BitDefender sınırsız ücretsiz sürüm daha mantıklı.
oğuz sasi 41 Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.375 Çözümler 4 Beğeniler 546 Yer cehennem Bugün 01:22 #10 Kriyus dedi: VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi. Link var mı? Ne kadar avantajlı? Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler Genişletmek için tıkla... Siz indirdiğiniz şeylere dikkat edin o zaman gerekli bir şey olmadığını anlayacaksınız hocam. İçiniz rahat olması açısından alabilirsiniz.
Kriyus dedi: VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi. Link var mı? Ne kadar avantajlı? Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler Genişletmek için tıkla... Siz indirdiğiniz şeylere dikkat edin o zaman gerekli bir şey olmadığını anlayacaksınız hocam. İçiniz rahat olması açısından alabilirsiniz.