Kriyus 87 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 799 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 353 Yer Batman 8 Temmuz 2026 #1 1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı?
1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı?
oğuz sasi 87 Üstün Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.762 Çözümler 8 Beğeniler 811 Yer çılgın_kurye34 8 Temmuz 2026 #2 Kriyus dedi: 1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kendinize yararı olduğunu düşünüyorsanız alın.
Kriyus dedi: 1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kendinize yararı olduğunu düşünüyorsanız alın.
ElonXMusk 54 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.429 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.536 Yer Birleşik Krallık ve ABD 8 Temmuz 2026 #3 Bence gereksiz. Daha yararlı şeyler alabilirsiniz.
eyre Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 365 Çözümler 3 Beğeniler 359 8 Temmuz 2026 #4 Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor.
Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor.
3 30413 Uzman Katılım 8 Ocak 2026 Mesajlar 76 Beğeniler 46 8 Temmuz 2026 #5 Yani sanki biraz baktım da keyler biraz pahalanmış gibi. Ben VPN ve arada full tarama için 1 senelik alıyorum. VPN'i güzel bence.
Yani sanki biraz baktım da keyler biraz pahalanmış gibi. Ben VPN ve arada full tarama için 1 senelik alıyorum. VPN'i güzel bence.
B BlackShadow 47 Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 488 Çözümler 2 Beğeniler 335 8 Temmuz 2026 #6 Bence gerek yok. Malwarebytes Premium ömür boyu lisans daha mantıklı.
ElonXMusk 54 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.429 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.536 Yer Birleşik Krallık ve ABD 8 Temmuz 2026 #7 Saçma gelecek ama Rusların olduğu için Kaspersky'ye çok güvenemiyorum. En iyisi Bitdefender hocam.
KS KS Kriyus 87 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 799 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 353 Yer Batman 8 Temmuz 2026 #8 oğuz sasi dedi: Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kendinize yararı olduğunu düşünüyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... ElonXMusk dedi: Bence gereksiz. Daha yararlı şeyler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eyre dedi: Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... 30413 dedi: Yani sanki biraz baktım da keyler biraz pahalanmış gibi. Ben VPN ve arada full tarama için 1 senelik alıyorum. VPN'i güzel bence. Genişletmek için tıkla... VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi. BlackShadow dedi: Bence gerek yok. Malwarebytes Premium ömür boyu lisans daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Link var mı? Ne kadar avantajlı? ElonXMusk dedi: Saçma gelecek ama Rusların olduğu için Kaspersky'ye çok güvenemiyorum. En iyisi Bitdefender hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler
oğuz sasi dedi: Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kendinize yararı olduğunu düşünüyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... ElonXMusk dedi: Bence gereksiz. Daha yararlı şeyler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eyre dedi: Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... 30413 dedi: Yani sanki biraz baktım da keyler biraz pahalanmış gibi. Ben VPN ve arada full tarama için 1 senelik alıyorum. VPN'i güzel bence. Genişletmek için tıkla... VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi. BlackShadow dedi: Bence gerek yok. Malwarebytes Premium ömür boyu lisans daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Link var mı? Ne kadar avantajlı? ElonXMusk dedi: Saçma gelecek ama Rusların olduğu için Kaspersky'ye çok güvenemiyorum. En iyisi Bitdefender hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler
Peter B. Parker 87 Uzman Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 963 Yer Queens 8 Temmuz 2026 #9 PC kullanım şeklinize bağlı ama çok da gerekli değil bence. Çok fazla sağdan soldan bir şey indiririm diyorsanız BitDefender sınırsız ücretsiz sürüm daha mantıklı.
PC kullanım şeklinize bağlı ama çok da gerekli değil bence. Çok fazla sağdan soldan bir şey indiririm diyorsanız BitDefender sınırsız ücretsiz sürüm daha mantıklı.
oğuz sasi 87 Üstün Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.762 Çözümler 8 Beğeniler 811 Yer çılgın_kurye34 8 Temmuz 2026 #10 Kriyus dedi: VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi. Link var mı? Ne kadar avantajlı? Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler Genişletmek için tıkla... Siz indirdiğiniz şeylere dikkat edin o zaman gerekli bir şey olmadığını anlayacaksınız hocam. İçiniz rahat olması açısından alabilirsiniz.
Kriyus dedi: VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi. Link var mı? Ne kadar avantajlı? Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler Genişletmek için tıkla... Siz indirdiğiniz şeylere dikkat edin o zaman gerekli bir şey olmadığını anlayacaksınız hocam. İçiniz rahat olması açısından alabilirsiniz.