Kriyus 41

Üstün
Makaleler
1
1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı?

Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor.

Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kendinize yararı olduğunu düşünüyorsanız alın.
Bence gereksiz. Daha yararlı şeyler alabilirsiniz.
Aylık yaklaşık 40TL'ye tekabül ediyor. Bence alınır, VPN'li olan paket ise tadından yenmez. Malum yarın neyin yasaklanacağı belli olmuyor.
Yani sanki biraz baktım da keyler biraz pahalanmış gibi. Ben VPN ve arada full tarama için 1 senelik alıyorum. VPN'i güzel bence.
VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi.
Bence gerek yok. Malwarebytes Premium ömür boyu lisans daha mantıklı.
Link var mı? Ne kadar avantajlı?
Saçma gelecek ama Rusların olduğu için Kaspersky'ye çok güvenemiyorum. En iyisi Bitdefender hocam.
Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler

PC kullanım şeklinize bağlı ama çok da gerekli değil bence. Çok fazla sağdan soldan bir şey indiririm diyorsanız BitDefender sınırsız ücretsiz sürüm daha mantıklı.

VPN'i bayağı bir kullanıyordum aslında hızı da çok etkilemiyordu, arkada tarama yapması da iyiydi.

Link var mı? Ne kadar avantajlı?

Evet, goodbye falan engelliyorlar ama gene işlerinde iyiler
Siz indirdiğiniz şeylere dikkat edin o zaman gerekli bir şey olmadığını anlayacaksınız hocam. İçiniz rahat olması açısından alabilirsiniz.