PC kullanım şeklinize bağlı ama çok da gerekli değil bence. Çok fazla sağdan soldan bir şey indiririm diyorsanız BitDefender sınırsız ücretsiz sürüm daha mantıklı.
Ya bazen indirmek zorunda kalıyorum birkaç iş için, o yüzden alasım var aslında Defender yeterliyse almaya gerek yok.

Eğer çok korsan içerik indirilen sitelere falan girmiyorsanız Windows Defender yeter. Eğer o tarz sitelere giriyorsanız ve false-positive olayından çok rahatsız oluyorsanız Bitdefender Free gayet iş görür, kendimde kullanıyorum.

VPN'li paketini kullanıyorum. Split Tunneling özelliği ile VPN sadece Discord'da aktif. Diğer her şey normal şekilde internete bağlanıyor. Standart VPN kullansaydım Discord için bu sefer VPN aktif diye online oyunlar sorun çıkartıyordu. Bende BF 6 oyun oynatmıyordu mesela VPN yüzünden. Split Tunneling sayesinde sorunsuz oynuyorum.

Saçma gelecek ama rusların olduğu için Kaspersky'ye çok güvenemiyorum. En iyisi BitDefender hocam.

Bitdefederinde servislere bağlanamıyor hatası ve bunun sonucunda korumanın pasif kalması durumu var acayip can sıkıcı bir olay.

1 yıl üyeliğim vardı bitti, sizce devam ettirmeli miyim? 450 TL diyor, 200 TL de Hepsiburada kodu verecekmiş. Sizce alınmalı mı?

Hocam 1 cihaz 2 yıl ben bunu aldım VPN yide ayrı aldım miss gibi kullanıyorum. https://www.trendyol.com/kaspersky/...p-1125874173?boutiqueId=61&merchantId=1273367

Saçma gelecek ama rusların olduğu için Kaspersky'ye çok güvenemiyorum. En iyisi BitDefender hocam.

Hocam en son Steam'deki Wallpaper Engine üzerinden virüs ve hesap çalınma olayını kaspasky açığa çıkardı diye biliyorum.

Bitdefederinde servislere bağlanamıyor hatası ve bunun sonucunda korumanın pasif kalması durumu var acayip can sıkıcı bir olay.

Hocam 1 cihaz 2 yıl ben bunu aldım VPN yide ayrı aldım miss gibi kullanıyorum. https://www.trendyol.com/kaspersky/...p-1125874173?boutiqueId=61&merchantId=1273367

Hocam en son Steam'deki Wallpaper Engine üzerinden virüs ve hesap çalınma olayını kaspasky açığa çıkardı diye biliyorum.
Dediğim gibi bu benim düşüncem. Herkese saygım var herkes istediğini kullanabilir. Zira kaspersky ne kadar Rusların desem bile korsan oyun oynuyorum.