creazy

Başarılı
Merhaba, mobil için Kaspersky güvenilir mi ve kullanılır mı? Play Store'de göremedim. Güvenemedim biraz. Hem antivirus için hem de uygulama kilit-şifre koyma için kullanmayı düşünüyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler, saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, mobil için Kaspersky güvenilir mi ve kullanılır mı? Play Store'de göremedim. Güvenemedim biraz. Hem antivirus için hem de uygulama kilit-şifre koyma için kullanmayı düşünüyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler, saygılar.

Güvenilir, 2 yıldır kullanıyorum. Günümüzde antivirüs şart oldu. Her şeyin dijital olması mecbur kılıyor. İçerisinde pakete göre değişmekle beraber VPN ve parola yöneticisi de var. Çok şükür 2 yıldır parolam çalınmadı. Bütün şifreleri yöneticide tutuyorum. Tek dezavantajı playstore sözleşmesini feshetti. Bu ABD yaptırım vs işleri klasik. Rusyaya sinirlenip Kaspersky yaptırım yapmak ne alaka anlamadım. Huaweinin app store veya googledan Kaspersky sitesinden indirip güncelleme yapıyorum sorun olmuyor.

Kaspersky, Rusya menşeili olduğundan ve Amerika'da da yasakladığından bir Amerikalı şirket olan Google'ın uygulamasında olmayışı normal. Bunun dışında Amerikalı bir şirkete güvenmek ile Rusya, Avrupa veya Çin gibi bir başka tarafa güvenmek arasında ben hiçbir fark göremiyorum.

Güvenilir, 2 yıldır kullanıyorum. Günümüzde antivirüs şart oldu. Her şeyin dijital olması mecbur kılıyor. İçerisinde pakete göre değişmekle beraber VPN ve parola yöneticisi de var. Çok şükür 2 yıldır parolam çalınmadı. Bütün şifreleri yöneticide tutuyorum. Tek dezavantajı playstore sözleşmesini feshetti. Bu ABD yaptırım vs işleri klasik. Rusyaya sinirlenip Kaspersky yaptırım yapmak ne alaka anlamadım. Huaweinin app store veya googledan Kaspersky sitesinden indirip güncelleme yapıyorum sorun olmuyor.
Hangi paketi almak daha mantıklı olur hocam? Ve Uygulamara şifre koymak konusunda da kullanılır mı?

Kaspersky, Rusya menşeli olduğundan ve Amerika'da da yasakladığından bir Amerikalı şirket olan Google'ın uygulamasında olmayışı normal. Bunun dışında Amerikalı bir şirkete güvenmek ile Rusya, Avrupa veya Çin gibi bir başka tarafa güvenmek arasında ben hiçbir fark göremiyorum.

Haklısınız hocam. Genel olarak her şeyi Play Store'den indirdiğim için sorayım dedim.

Kaspersky resmi sayfasından indirirseniz bir fark olmayacaktır. Ayrıca ona güvenmesek diğerine güvenelim diyoruz da al birini vur ötekine.

Anladım, hocam teşekkür ederim. Aslında genel olarak hep oradan indiriyorum. Alışkanlık olmadığı için şüpheye düştüm o bakımdan. Tabii Play Store de yok diye güvenilmez anlamına gelmiyor. Belki de Play Store'nin içinde virüslu uygulama var. Bilemeyiz.