Çözüldü Kaspersky "donanım sanallaştırması kullanılmıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

messigoatgerisiyok

Becerikli
Selam hocalarım Kaspersky'i daha alalı 2 gün oldu, bir açıp ayar falan yapayım demiştim bir baktım böyle bir hata verdi:

Sizce problem nedir?

Msinfo32'deki sanallaştırma temelli güvenliği Regedit aracılığıyla kapatınca sorunu çözülen kullanıcılar var. Deneyiniz.

Bir diğer olası çözüm senaryosu:

Çekirdek yalıtımı özelliğini kapatmanız lazım.
Defender>Cihaz Güvenliği>Çekirdek yalıtım ayarları>Bellek bütünlüğü>Kapalı

BIOS'unuzda yer alan "Virtualization Technology" veya benzeri bir şeyden bahsediyor olabilir. Kapalı ise pek dert etmenize gerek yok.

BIOS'unuzda yer alan "virtualization Technology" veya benzeri bir şeyden bahsediyor olabilir. Kapalı ise pek dert etmenize gerek yok.

Açık hocam.

Regedit'le nasıl kapatacağımı bilmiyorum hocam. Fakat çekirdek yalıtımı özelliğini kapattım.

Başlattım ama gene değişen bir şey yok hocam.
Sitemizin yapay zekasının verdiği cevaplara da bir göz atınız.

Bu konudan geldim hocam buraya ben ama yine de çok teşekkürler attığınız için. Bende olmadı bu.

Regedit olayını nasıl yapacağız hocam?

Bu konudan geldim hocam buraya ben ama yine de çok teşekkürler attığınız için. Bende olmadı bu.

Regedit olayını nasıl yapacağız hocam?
Hyper-V hipervisor çalışıyor mu sizde ona bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…