Çözüldü Kaspersky "donanım sanallaştırması kullanılmıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam hocalarım Kaspersky'i daha alalı 2 gün oldu, bir açıp ayar falan yapayım demiştim bir baktım böyle bir hata verdi:

Sizce problem nedir?

Yok hocam o da çalışmıyor.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodu girer misiniz? bcdedit /set hypervisorlaunchtype off.

Kodun sonunda nokta var. Kodu girince hata vermezse yeniden başlatıp tekrar deneyin.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard

Adım 3. Sağ panelde EnableVirtualizationBasedSecuirty öğesine sağ tıklayın ve değer verisini 0 olarak ayarlayın.

Yeniden başlattım fakat tekrar olmadı hocam.

Bunu da deneyelim. Yeniden başlatıp tekrar kontrol edelim.

Çözüm

Hah şimdi oldu hocam şimdi 1 yapayim mi tekrar açayim mi yani bunun ne gibi zararları vardır?

@messigoatgerisiyok, sanallaştırma tabanlı güvenliği kapatıyor bu. Sisteminize herhangi bir zararı olmaz. Bir tık güvenlik açısından eksisi olabilir ancak bilinçli bir standart ev kullanıcısı iseniz problem yok.

Kaspersky'de bu hatayı almamanın tek çaresi bu gibi görünüyor sizin yaşadığınız durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…