KasperSky hangi sürümü alınmalı?

GhostRileyy

Uzman
Merhaba arkadaşlar, eskiden çoğu uygulamayı crack kullanırdım fakat yeni cihaza geçince uygulamaları orijinal kullanmaya başladım. Durum böyle olunca en basitinden Garry's Mod için indirdiğim birkaç mb lik skin modlarından bile şüphe etmeye başladım. Bunun içinde KasperSky için abonelik almaya karar verdim. Soruma gelirsek KasperSky'ın hangi aboneliğini almalıyım?
Cihazında genelde yaptığım işlemler;
•Bilgisayarda genellikle oyunlara mod indiriyorum.
•Telefonda da uygulama mağazalarında indirme seçeneği olmayan uygulamaları APK olarak indiriyorum.
•Klasik Bankacılık işlemleri ve bazı hassas işlemler.

Kaspersky Plus yeterlidir. Tavsiye ederim yanında sınırsız VPN ile geliyor.

Türkçe yama için Anonymous gibi sitelerin uygulamalarını kullanıyorsan Kaspersky'den uzak dur. Çok hatalı algılama yapıyor. Norton 360 fiyatı uygun olduğundan alınabilir. Norton 360 Plus veya Standart yeterli olacaktır. Standart iki yıllığı indirimli alabildiğinden ilk tercihin olsun.

Yama önemsiz diyorsan Kaspersky Standart planı yeterli. Eğer ücretsiz VPN'de lazım olsun diyorsan Kaspersky Plus alınabilir.

Ayrıyeten zapret veya GoodbyeDPI kullanıyorsanızda otomatik siliyor malum Rus şirketi olunca . İstisnalara ekleyebilirsiniz tabiikide.

VPN konusunda ise çok stabil çalışmıyor. Kaspersky'ın bazı sunucuları sadece IPv6 kullandığı için IPv4 ile bağlandığınızda sorun çıkartabiliyor.

Bir de Keenetic modemden DNS ayarlamıştım. Discord vb. DNS ile girebilen bir ISS kullanıyorum. Kaspersky modem üzerinden DNS ayarlayıp, bir de bilgisayar üzerinden ağ bağdaştırıcısı veya tarayıcıdan DNS değiştirirsen internete bağlantını da engelliyor. Normalde bunlar yoktu. Son 1-2 senedir yaşıyorum. Lisansım bitmemiş olmasına rağmen açıkcası kaldırdım ve kullanmıyorum.

Cevabınız ve öneriniz için teşekkür ederim. Farklılıkları seven biriyim. KasperSky aboneliğim bitince Norton 360 için biraz araştırma sonrasında kullanmayı deneyeceğim.

Konun altına cevap yazan diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Yani Windows Defender bile birçok konuda yeterli ama tabii son karar senin. Norton'da iyidir, rica ederiz.

Kaspersky Plus alınabilir ama üstte de söylendiği gibi Anonymous gibi siteleri ve GoodbyeDPI'i kullanıyorsanız kesinlikle almamanız gerekir.
Ayrıyeten zapret veya GoodbyeDPI kullanıyorsanızda otomatik siliyor malum Rus şirketi olunca . İstisnalara ekleyebilirsiniz tabiikide.
GoodbyeDPI istisnalara eklense bile çalışması engelleniyor. İnternet protokollerini tamamen baştan düzenlemek gerekiyor ki gereksiz.

Ayrıca artık Windows Güvenliği de çok ileri bir düzeye geldi. Çoğu virüsü kendisi engelleyebiliyor. Önceden Microsoft'a çok sövüyorduk ama kendilerini çok geliştirdiler. Para vermeyin bence, Defender kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…