Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Doruk51

Uzman
Merhaba, herkese iyi geceler. Sorunum şöyle: Kaspersky indirince bazı sitelere giremiyorum. Mesela Windows Update'i yapamıyorum. İnternet hatası veriyor. Fortnite girmeye çalıştığımda internet hatası veriyor. Techolay'ı açmak istediğimde bazen açılıyor bazen açılmıyor. Yani bu bir Kaspersky'in yaptığı bir internet ayarından mı? Yoksa benden mi kaynaklı? Umarım anlatabilmişimdir.

Merhaba, herkese iyi geceler. Sorunum şöyle: Kaspersky indirince bazı sitelere giremiyorum. Mesela Windows Update'i yapamıyorum. İnternet hatası veriyor. Fortnite girmeye çalıştığımda internet hatası veriyor. Techolay'ı açmak istediğimde bazen açılıyor bazen açılmıyor. Yani bu bir Kaspersky'in yaptığı bir internet ayarından mı? Yoksa benden mi kaynaklı? Umarım anlatabilmişimdir.
Aynısı ablamın laptopunda da oldu. Bazı sitelere hiç giremiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, sorunu bu konudan çözdüm. Böyle bir sorunla karşılaşanlar, linkini attığım konudaki ayarları yapıp bilgisayarı yeniden başlatın.

Çözüm
Normalde popup acip "bu sifreli baglantiyi cozemiyorum, guvenli mi degil mi anlamiyorum" demesi lazim. Yahut "bu sifreli baglanti guvensiz, bu sertifikayi bilmiyorum, sifreli baglanti arasinda ucuncu bir taraf var vs, ben de baglantiyi kestim, istersen izin verebilirsin" demesi lazim. Guvensiz aglarda bu problem olabilir. Ucuncu parti ag trafigini yoneten bir yazilim antivirusle cakisiyor olabilir. Servis saglayiciyla alakali bir problem olabilir. Sifreli baglantilarin taranmamasi web guvenligini dusurur.

Normalde popup acip "bu sifreli baglantiyi cozemiyorum, guvenli mi degil mi anlamıyorum" demesi lazim. Yahut "bu sifreli baglanti guvensiz, bu sertifikayi bilmiyorum, sifreli baglanti arasinda ucuncu bir taraf var vs, ben de baglantiyi kestim, istersen izin verebilirsin" demesi lazim. Guvensiz aglarda bu problem olabilir. Ucuncu parti ag trafigini yoneten bir yazilim antivirusle cakisiyor olabilir. Servis saglayiciyla alakali bir problem olabilir. Sifreli baglantilarin taranmamasi web guvenligini dusurur.

Ya normalde ben böyle bir sorunla karşılaşmazdım. Kasım'dan beri yaşıyorum. Tam bütün sitelere girerken şu anda Kaspersky'ın sitesine girmemeye başladı. Şaka gibi. Adamlar kendi sitesine girmeme izin vermiyorlar. Tam kafayı yedirmelik. Rusya'nın anti virüsünden ne beklenirdi ki?

Arkadaş Kaspersky ile ne çok sorun yaşayan var 1 yıldır kullanıyorum ben hiç böyle sorunlar ile karşılaşmadım neyse çözülmesine sevindim.