TekTabanca
Uzman
Kaspersky yüklemeyi düşünüyorum. Bu uygulama Windows Defender'a göre daha mı iyi? Yüklendiğinde otomatik Defender devre dışı kalıyor diye biliyorum.
Teşekkürler.İşletim sistemi üzerinde bir yük oluşturmaz. Biraz da sisteminizin gücüne bağlı. Yeterince RAM boyutunuz varsa ve işletim sistemi M.2 SSD'ye kuruluysa hiçbir şey olmaz.
Teşekkürler.Kaspersky oyunlarda kendini durduruyor ve sistemi çok yormuyor. Kullanabilirsiniz.
Defender baska bir 3. Parti AV programi kurulduğunda otomatik devre disi kalır, onun disinda Defenderdan daha iyi fakat bir tik daha agir sisteminiz yetersizse sorun yasayabilirsiniz.Kaspersky yüklemeyi düşünüyorum. Bu uygulama Windows Defender'a göre daha mı iyi? Yüklendiğinde otomatik Defender devre dışı kalıyor diye biliyorum.
Sistemim yeterli, uygulamayı tamamen kapatsam performans gerektiren yerlerde etkisi olmaz bence doğru mu?Defender baska bir 3. Parti AV programi kurulduğunda otomatik devre disi kalır, onun disinda Defenderdan daha iyi fakat bir tik daha agir sisteminiz yetersizse sorun yasayabilirsiniz.
Hocam sisteminizi yazar mısınız? Birde kapasanız da kapamasanız da ne inanılmaz bir performans artışı ne de inanılmaz bir performans düşüşü yaşanacak haberiniz olsun, önerim kapamamanız yönünde AV aktif olarak çalışmalı bence her durumda.Sistemim yeterli, uygulamayı tamamen kapatsam performans gerektiren yerlerde etkisi olmaz bence doğru mu?