Kaspersky işletim sistemini yorar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekTabanca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
  • Etiketler Etiketler
    kaspersky

TekTabanca

Uzman
Kaspersky yüklemeyi düşünüyorum. Bu uygulama Windows Defender'a göre daha mı iyi? Yüklendiğinde otomatik Defender devre dışı kalıyor diye biliyorum.

Kaspersky oyunlarda kendini durduruyor ve sistemi çok yormuyor. Kullanabilirsiniz.

Tarama yaparken PC'yi rahat bırak, onun dışında önemli değil.

Kaspersky yüklemeyi düşünüyorum. Bu uygulama Windows Defender'a göre daha mı iyi? Yüklendiğinde otomatik Defender devre dışı kalıyor diye biliyorum.
Defender baska bir 3. Parti AV programi kurulduğunda otomatik devre disi kalır, onun disinda Defenderdan daha iyi fakat bir tik daha agir sisteminiz yetersizse sorun yasayabilirsiniz.

Sistemim yeterli, uygulamayı tamamen kapatsam performans gerektiren yerlerde etkisi olmaz bence doğru mu?
Hocam sisteminizi yazar mısınız? Birde kapasanız da kapamasanız da ne inanılmaz bir performans artışı ne de inanılmaz bir performans düşüşü yaşanacak haberiniz olsun, önerim kapamamanız yönünde AV aktif olarak çalışmalı bence her durumda.

Biraz yorabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…