3 yıllık lisansım var, 1 yıl kullanıp sorun yaşamadım ama şimdi tekrar kursam mı diye düşünüyorum (Bilgisayarı temiz kurdum da). Sizce ne kadar fark olur bilgisayarda? Aşırı yük biner mi?
Windows 11 23H2 kullanıyorum.
Genelde Valorant ve Genshin Impact oynuyorum.
3 yıllık lisansım var, 1 yıl kullanıp sorun yaşamadım ama şimdi tekrar kursam mı diye düşünüyorum (Bilgisayarı temiz kurdum da). Sizce ne kadar fark olur bilgisayarda? Aşırı yük biner mi?
Aşırı yük binmez de eğer kullanımına dikkat edersen gereği pek olmaz. Defender’la idare edersin. Bu yüzden yeni bilgisayarıma Kaspersky kurmadım mesela. Gerçi 3 yıllık lisans var mış, kullan gitsin istersen.
Yük binmez bilgisayara. Fazla dosya yükleyen birisi değilseniz veya sürekli internet sitelerini ziyaret falan etmiyorsanız gerekli değil gibi. Windows Defender yeterince gelişti şu an.
Bilinçli bir kullanıcıysan virüs programı bile kullanmanı önermem. Ama hazır lisansın varken neden olmasın?
Ben 2014'den beri herhangi bir Virüs programı kullanmıyorum. Girdiğim sitelere dikkat ediyorum, indireceğim kaynaklara çok dikkat ediyorum, mail eklerine dikkat ediyorum. Şifrelerim oldukça karışık ve telefon doğrulamalarımın hepsi açık.
Herhangi bir zararı yok, kullanabilirsiniz. Ben denemek için ve fiyatı uygun diye en üst sürümünü 1 yıllık abonelik aldım, memnunum. En azından sizde deneyin ve sonra kullanıp kullanmamanız gerektiğini anlayacaksınız.
Kesinlikle kullanmalısın çünkü antivirüs'ün yanı sıra performans artışıda yaratıyor örnek vermek gerekirse kullanmadığın programları bulup silmeni öneriyor kayıt defterindeki hataları bulup düzeltiyor oyun modu bulunuyor kullanmanı tavsiye ediyorum.
Kesinlikle kullanmalısın çünkü antivirüs'ün yanı sıra performans artışıda yaratıyor örnek vermek gerekirse kullanmadığın programları bulup silmeni öneriyor kayıt defterindeki hataları bulup düzeltiyor oyun modu bulunuyor kullanmanı tavsiye ediyorum.
Doğru dediniz. Oyun oynayınca kenarda oyun modu aktif olarak bana bildirim geliyor. Bana herhangi bir sorun yaşatmadı. Birden fazla kopya dosyaları varsa onları siliyor ve kayıt defterinizde hata varsa onları düzeltiyor. Size katılıyorum. Kullandığınız modemde kimlerin hangi cihazla kullandığını antivirüs programıyla öğrenebiliyorsunuz. Mail hesaplarınızın ya da telefon numaralarınızın veri hırsızlığı denetimi yapıyor.