Selam hocalarım. Legacy Launcher indireyim dedim geçen indirememiştim. Kaspersky ve Microsoft Defender'a tarattığımda bir sıkıntı olmuyor, fakat "kendi tanınırlığı denetle" yazdığımda bu sonuç karşıma çıkıyor. Sizce güvenilir midir?

1747998561813.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hocalarım. Legacy Launcher indireyim dedim geçen indirememiştim. Kaspersky ve Microsoft Defender'a tarattığımda bir sıkıntı olmuyor, fakat "kendi tanınırlığı denetle" yazdığımda bu sonuç karşıma çıkıyor. Sizce güvenilir midir?

Eki Görüntüle 150081
Bu sonuçlar, "Kaspersky Security Network" üzerindeki kullanıcı verilerine dayanıyor. Genel değerlendirecek olursak:

1. Kullanıcı Sayısı: 1000'den fazla kullanıcı, uygulamayı denemiş. Bu, belli bir ilgi olduğunu gösteriyor.
2. Kullanıcı Dağılımı: Çoğunluğun Brezilya ve Rusya gibi ülkelerden gelmesi, uygulamanın bu bölgelerde daha popüler olduğu anlamına gelebilir.
3. Güven Duyma Oranı: Güven duyma oranı %3, yani kullanıcılar arasında pek güvenilen bir uygulama değil.
4. Kısıtlama ve Engelleme: Kısıtlama oranının %100, engelleme oranının %0 olması, kullanıcıların uygulamayı kullanmaktan kaçındığını gösteriyor.

Sonuç olarak, bu verilere göre uygulama hakkında dikkatli olmanızı öneririm. Güvenilirliği konusunda daha fazla bilgi edinmek için, kullanıcı yorumları ve forumlar gibi diğer kaynaklara da göz atabilirsiniz. Eğer hala endişeleriniz varsa, bu uygulamayı yüklememek daha güvenli olabilir.