Hocam mail davetiyle neden satın alıyorsunuz ki bu cihazı? ucuz diye mi? Kaspersky panelden cihazınınız konumu, cihazınızı kitlemek ve datalarınızı çekmek, dosyalarını çekmek gibi şeyler yapabiliyorlar. Direkt key satın alıp kullansanıza. Birsürü var Trendyolda, Hepsiburada da.

Artı -2 Eksi
Hocam mail davetiyle neden satın alıyorsunuz ki bu cihazı? Ucuz diye mi? Kaspersky panelden cihazınınız konumu, cihazınızı kilitlemek ve datalarınızı çekmek, dosyalarını çekmek gibi şeyler yapabiliyorlar. Direkt key satın alıp kullansanıza. Bir sürü var Trendyol'da, Hepsiburada'da.

Key bulamadım hocam mail daveti aldım konumumu falan hala görebilir mi? Hesapta şifresi falan benim gmailide benim üstümde. Ve dosyalarım Kaspersky üzerinde değil ki hocam ne olur şimdi mesela?

kaspersky.com sitesiydi zaten bir şey olmaz diye düşünüyorum hocam amaa belki bir şey olur diye yazdım.

Hocam mail davetiyle neden satın alıyorsunuz ki bu cihazı? Ucuz diye mi? Kaspersky panelden cihazınınız konumu, cihazınızı kilitlemek ve datalarınızı çekmek, dosyalarını çekmek gibi şeyler yapabiliyorlar. Direkt key satın alıp kullansanıza. Bir sürü var Trendyol'da, Hepsiburada'da.

Hocam Trendyol'da sadece 6 adet Kaspersky Premium üyeliği var.

Son düzenleyen: Moderatör:

İyi de hocam premium istiyorum dedim ve Trendyol'dan.

Hocam iyi güzelde ben Kaspersky.comun sitesinden geçtim ve konumumu falan nasıl buluyorlar hocam, cihazımı nasıl kitliyorlar ya da?

1747159855502.webp

ChatGPT böyle dedi.