messigoatgerisiyok
Uzman
30 gün boyunca Kaspersky Plus'u kullandım ve silip yeniden yüklediğimde "bu bilgisayar zaten deneme sürümünü kullandı" yazıyor. Trial resetleme nasıl yapabilirim?
Revo uninstall ile clean yaparsanız kullanılmayan dosyaları sildiği için kaspersky’ın bıraktığı dosyalar ve kayıt defteri de gidicektir.30 gün boyunca Kaspersky Plus'u kullandım ve silip yeniden yüklediğimde "bu bilgisayar zaten deneme sürümünü kullandı" yazıyor. Trial resetleme nasıl yapabilirim?
İlk olarak kapalı kaynak ve paralı olan uygulamayı önermek yerine açık kaynak ve ücretsiz olan bcuninstalleri önerebilirsin.Revo uninstall ile clean yaparsanız kullanılmayan dosyaları sildiği için Kaspersky'ın bıraktığı dosyalar ve kayıt defteri de gidecektir.
Revo Uninstaller ne zaman paralı oldu? Paralı sürümü var sadece.İlk olarak kapalı kaynak ve paralı olan uygulamayı önermek yerine açık kaynak ve ücretsiz olan bcuninstalleri önerebilirsin.
İkinci olarak öyle işe yarasaydı para vermeye gerek kalmazdı.
Ayrıca antivirüse gerek yok Windows Defender normal kullanımda oldukça yeterli.
Tüm özelliklerini ücretsiz sunmuyor. BC Uninstaller tüm özellikler ücretsiz ve daha detaylı. Lütfen Bittorrent, uTorrent gibi reklamlar sayesinde kullanılan popüler uygulamaları qBittorent vb. forumda öğrettik. Uygulama kaldırma yazılımınlarında da hem siz kullanmayın hem de başkalarına önermeyin.Revo Uninstaller ne zaman paralı oldu? Paralı sürümü var sadece.
Tüm özelliklerini ücretsiz sunmuyor. Bc uninstaller tüm özellikler ücretsiz ve daha detaylı. Lütfen BitTorrent, uTorrent gibi reklamlar sayesinde kullanılan popüler uygulamaları qbittorent vb. forumda öğrettik. Uygulama kaldırma yazılımınlarında da hem siz kullanmayın hem de başkalarına önermeyin.
Sisteminizdeki programları çoklu ve kalıntı bırakmadan silen açık kaynaklı bir araçtır.
- Barış
- bc uninstaller bcuninstaller bulk bulk crap uninstaller crap uninstaller
- Sistem Araçları
Genel bir tavsiye aktif kullandığınız her uygulamanın alternatiflerine bağlantıdaki siteden bakın. Her zaman daha işlevsel, açık kaynak, reklam ve beni satın al bildirimi içermeyen, verileri satmayan yani gizlilik odaklı uygulamalar oluyor.
Genişletilmiş tarama yapmadığından aslında Revo bir işe yaramıyor.
Eki Görüntüle 145968
@messigoatgerisiyok en kötü Avast kullanabilirsin. Korsan oyunlarda da Defender'in yeteceğini düşünüyorum. Veya korsan oyun sürekli oynuyorsan 150 ₺ Norton 360 Plus sürümünü alabilirsin. Bu arada Avast ve alt firmalarını da Norton bundan 3-5 yıl önce satın almıştı. Yani benzer arayüz, tüm firmaların güvenlik havuzları ortak. Avast da ücretsiz gayet iyi olduğu gibi, ücretli ürünleri için de bol bol indirim yapıyor. Ha bulaşıklığı, eski yaşadığı güven sorunları falandan dolayı tercih etmek istemeyebilirsin.
Norton AntiVirus Plus | PC veya Mac® için Zararlı Program ve Virüs Koruması
Mac veya bilgisayarınız için ileri düzey zararlı program koruması. Norton AntiVirus Plus virüslere, fidye yazılımlarına, casus yazılımlara, kimlik avı saldırılarına ve daha fazla çevrimiçi tehdide karşı koruma sağlar.tr.norton.com
Sanmıyorum, ben sadece arkadaşın önerdiği uygulamanın neden BC'ye göre kötü olduğunu anlattım.Bununla verileri sildiğimde trial reset oluyor mu yani hocam?
Sanmıyorum, ben sadece arkadaşın önerdiği uygulamanın neden Bc'ye göre kötü olduğunu anlattım.
Revo uninstall ile clean yaparsanız kullanılmayan dosyaları sildiği için Kaspersky'ın bıraktığı dosyalar ve kayıt defteri de gidecektir.
Antivirüslerde genelde kendi sağladıkları kaldırma aracını kullanın. Ama deneme sürümü için kayıt girdisi vb. bıraktığı veriyi ne kendi uygulaması ne de BC bulamayacaktır. Bu yüzden tekrar kullanımda sorun yaşarsınız. Ama denemek bedava.Peki yöntem var mıdır hocam bcyle deniyorum gerçekten çok güzel uygulama deneyeceğim şimdi.
Antivirüslerde genelde kendi sağladıkları kaldırma aracını kullanın. Ama deneme sürümü için kayıt girdisi vb. bıraktığı veriyi ne kendi uygulaması ne de bc bulamayacaktır. Bu yüzden tekrar kullanımda sorun yaşarsınız. Ama denemek bedava.
Removal tool for Kaspersky applications on Windows (kavremover)
Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them.support.kaspersky.com
Antivirüslerde genelde kendi sağladıkları kaldırma aracını kullanın. Ama deneme sürümü için kayıt girdisi vb. bıraktığı veriyi ne kendi uygulaması ne de bc bulamayacaktır. Bu yüzden tekrar kullanımda sorun yaşarsınız. Ama denemek bedava.
Removal tool for Kaspersky applications on Windows (kavremover)
Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them.support.kaspersky.com