ege0

Uzman
Şimdi GoodbyeDPI indirdim ve virüs algılandı deyip indirtmedi. Bunu sadece Kaspersky engelliyormuş. Yeşil forumdaki rehberdeki linkten indiriyordum. Neden sadece Kaspersky engelliyor? Rusya ile falan ilgiliymiş.

Şimdi GoodbyeDPI indirdim ve virüs algılandı deyip indirtmedi. Bunu sadece Kaspersky engelliyormuş. Yeşil forumdaki rehberdeki linkten indiriyordum. Neden sadece Kaspersky engelliyor? Rusya ile falan ilgiliymiş.
Kaspersky engelleyince ne olursa olsun insan bi' korkuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü ağ trafiğini manipüle ederek seni farklı DNS servislerine bağlıyor. Aynı yöntemle seni fake sitelere yönlendirebilir.

Fakat GoodByeDPI açık kaynak bir proje ve sizi Yandex, Google gibi güvenilir DNS'lere bağlıyor. Endişe edilecek bir durum yok.

Çünkü ağ trafiğini manipüle ederek seni farklı DNS servislerine bağlıyor. Aynı yöntemle seni fake sitelere yönlendirebilir.

Fakat GoodByeDPI açık kaynak bir proje ve sizi Yandex, Google gibi güvenilir DNS'lere bağlıyor. Endişe edilecek bir durum yok.
Alakası yok, Kaspersky Rus şirketi olduğu için ve GoodByeDPI da Rusya'da engelleri aşmak üzerine geliştirilen bir program olduğu için engelliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaspersky engelleyince ne olursa olsun insan bi' korkuyor.

Şirketler sizin dostunuz değildir. Parayı kim verirse onun tarafına geçerler. Kaspersky Putin'den para aldığı için Gdpi'ı engelliyor.

Söylediğim şey sadece Kaspersky özelinde değil, antivirüslerin virüs algılama nedeni bu.
Ben de ondan bahsetmiyorum zaten. Kaspersky GoodByeDPI'i virüs olarak görse de sen karantinadan çıkarıp güvenli dosya olarak da göstersen, hatta antivirüs'ü kapatsan bile yine de çalışmasını engelliyor.