Haydi be! Bitdefender kaçtı demeyiniz!
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Aşağıdan cihaz ekleye bas.
Rootsy
Başarılı
Windows tarafında etkinleştirme ekranında bu hayatı aldım.
KakaoluKekAdam
Yetkin
- Makaleler
- 5
Kod sanırsam Plus'ta zaten çalışmıyor, sadece Total Security'de çalışıyor. Onun için de 3 aylık kodu kullanın.
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
Total Security'de zaten 3 aylık kod olmasına rağmen tekrar tekrar bunu kullanabiliyorsunuz. Plus'ta ise fixlendi bu sadece eski Kaspersky ürünlerinde çalışıyor. O yolu da ben söylemeyeyim artık siz araştırıp bulun
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
Total Security'de zaten 3 aylık kod olmasına rağmen tekrar tekrar bunu kullanabiliyorsunuz. Plus'ta ise fixlendi bu sadece eski Kaspersky ürünlerinde çalışıyor. O yolu da ben söylemeyeyim artık siz araştırıp bulun
KakaoluKekAdam
Yetkin
Artık ESET Internet Security'e geçtim zaten Kaspersky GoodbyeDPI engelliyordu.Kod sanırsam Plus'ta zaten çalışmıyor, sadece Total Security'de çalışıyor. Onun için de 3 aylık kodu kullanın.
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
Total Security'de zaten 3 aylık kod olmasına rağmen tekrar tekrar bunu kullanabiliyorsunuz. Plus'ta ise fixlendi bu sadece eski Kaspersky ürünlerinde çalışıyor. O yolu da ben söylemeyeyim artık siz araştırıp bulun![]()
- Makaleler
- 5
İstisnalara ekleyebilirdiniz ama olsun ESET Internet Security de çok kaliteli bir antivirüs.Artık ESET Internet Security'e geçtim zaten Kaspersky GoodbyeDPI engelliyordu.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-