Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır Kaspersky Premium kullanıyorum. Arada bir bilgisayarınızı nasıl hızlandıracağını bulduk, Windows kayıt defteri sorunlarını düzeltin uyarısı alıyorum. Bende güvenerek sorunları çöz diyorum.

Kaspersky'e bu konuda güvenmeli miyim sizce? Bilgisayarımda bir sorun yok, memnunum aslında. Ama körü körüne de her seferinde, sorun düzeltmek garip geliyor. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Hiç ellemesem buna, daha mı sağlıklı olur sizce? Daha sonra kayıf defteri sorunlarıyla boğuşmak istemem. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim benimle.

Resim paylaştım bununla ilgili.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-23 210522.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-23 210522.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Sağdan soldan bilinmedik kaynaklardan uygulama yazılım indirilmedikden sonra Windows Defender yeterli bence.

Sorularımın cevabı bu değildi, yine de teşekkür ediyorum düşünceleriniz için. Sağdan soldan, bilinmeyen kaynaklardan uygulama ve yazılım indirmiyorum. Korsan'da kullanmıyorum. Tercih meselesi bu tamamen. SSD sıcaklığımı ve performansımı bile izleyebiliyorum Kaspersky'den, memnunum. Çok geliştirdi kendini, çok kapsamlı bir uygulama artık kendisi.

Sorularımın cevabı bu değildi, yine de teşekkür ediyorum düşünceleriniz için. Sağdan soldan, bilinmeyen kaynaklardan uygulama ve yazılım indirmiyorum. Korsan'da kullanmıyorum. Tercih meselesi bu tamamen. SSD sıcaklığımı ve performansımı bile izleyebiliyorum Kaspersky'den, memnunum. Çok geliştirdi kendini, çok kapsamlı bir uygulama artık kendisi.

Hocam, Görev Yöneticisi? Ve bence de Windows Defender yeterli.

Hocam, Görev Yöneticisi? Ve bence de Windows Defender yeterli.

Hocam ben basit bir örnek verdim, biliyorum orada da olduğunu. Uç örnekler vermiyorum zaten fark ettiyseniz.

Soru Kaspersky'den neden vazgeçmeliyim değil, Windows kayıt deferi sorunlarını kaspersy üzerinden düzeltmeli miyim? Verimli mi bu yöntem.

Windows Defender düşünmüyorum kullanmayı, Kaspersky seviyorum ben. Zevkler ve renkler tartışılmaz. :) :thumbsup:

Hocam ben basit bir örnek verdim, biliyorum orada da olduğunu. Uç örnekler vermiyorum zaten fark ettiyseniz.

Soru Kaspersky'den neden vazgeçmeliyim değil, Windows kayıt deferi sorunlarını kaspersy üzerinden düzeltmeli miyim? Verimli mi bu yöntem.

Windows Defender düşünmüyorum kullanmayı, Kaspersky seviyorum ben. Zevkler ve renkler tartışılmaz. :) :thumbsup:

Hocam kayıt defteri sorunları bana da oluyor ve hayatımda pek bir değişiklik olmuyor önemli hatalar olmadığını düşündüğüm için windefender öneriyorum. Ama size kalmış.