creazy

Başarılı
Merhaba, Kaspersky Premium yıllık aboneliğini almak mantıklı mı? Hem PC hem telefon için 3 cihazda kullanmayı düşünüyorum, fiyatı yaklaşık 490 TL. Ek özellikleri (VPN, parola yöneticisi, internet bankacılığı koruması vb.) Bu fiyata değer mi, yoksa sadece temel antivirüs yeterli olur mu?

Türkiye fiyatlaması iyi. Kaspersky Rusların himayesi altındadır ancak son kullanıcı için hala gayet iyi bir tercih.
Ihtiyacınıza göre abonelik seçimini yapmanız daha doğru olacaktır.

Ne indirdiğinize, nerelere girdiğinize dikkat ediyorsanız çok da gerek yok. Ayrıca Rusya'ya ait bir firma olduğu için devlet tarafından bazı şartlara zorunlu bırakılıyorlar. Mesela, Rusya çok yasakçı bir ülke olduğu için GoodbyeDPI tarzı programları virüs olarak görüyor program.

Türkiye fiyatlaması iyi. Kaspersky rusların himayesi altındadır ancak son kullanıcı için hala gayet iyi bir tercih.
Ihtiyacınıza göre abonelik seçimini yapmanız daha doğru olacaktır.

Sanırım telefonda uygulama kilidi olacak, standart sürümde bu yok, bu yüzden standart almayacağım. Plus sürümde var mı bilmiyorum. Aralarında uçurum kadar fiyat farkı yoksa premium alınabilir.

Ne indirdiğinize, nerelere girdiğinize dikkat ediyorsanız çok da gerek yok. Ayrıca Rusya'ya ait bir firma olduğu için devlet tarafından bazı şartlara zorunlu bırakılıyorlar. Mesela, Rusya çok yasakçı bir ülke olduğu için GoodbyeDPI tarzı programları virüs olarak görüyor program.

Gelen-giden her şeyi indirmiyorum, dikkat ediyorum tabii ki. Ama olay sadece bilgisayar için değil; Samsung kullanıyorum ve Samsung uzun yıllardır uygulama kilidi sunmadığı için uygulamalara kilit koyamıyordum. Kaspersky sayesinde bunu yapabiliyorum, bu yüzden alacağım. Zaten 3 cihaz alıp iki tarafta da kullanacağım.

Kaspersky bu sektörde lider şirketlerden. Yalnız bazen sinir edebilir. Mesela GoodbyeDPI'ı engelliyor. Veya bende de Güvenli Tarama bileşeni sürekli bug'a giriyordu. Arka arkaya şifreleme hatası veriyordu. İstisnalara ekle dedikçe arka arkaya 5-10 kere aynı bildirimi gönderiyordu. En sonunda dayanamayıp BitDefender'a geçiş yaptım.

Koruma açısından, üç paket de aynı korumayı sağlıyor. Aynı motoru ve aynı veritabanlarını kullanıyor. Standard'ın üstü ekstra zart zurt özelliklere sahip sadece. VPN veya Password Manager'a ihtiyacınız yoksa Standard paketi bile yeterli gelecektir.

Merhaba, Kaspersky Premium yıllık aboneliğini almak mantıklı mı? Hem PC hem telefon için 3 cihazda kullanmayı düşünüyorum, fiyatı yaklaşık 490 TL. Ek özellikleri (VPN, parola yöneticisi, internet bankacılığı koruması vb.) Bu fiyata değer mi, yoksa sadece temel antivirüs yeterli olur mu?

Türkiye fiyatıyla 490 TL'ye Kaspersky Premium mantıklı derim.
Çünkü aynı fiyata zaten tek başına düzgün bir VPN veya parola yöneticisi bile zor bulunuyor. Sen burada antivirüs VPN parola yöneticisi bankacılık korumasını tek pakette almış oluyorsun. 3 cihazı da kapsaması fiyatı daha da mantıklı hale getiriyor.
Sadece virüs tarasın yeter diyorsan temel sürüm iş görür.
Ama hem PC hem telefon korunsun, bankacılık güvenli olsun, VPN de olsun diyorsan premium bu fiyata gayet değer.
490 TL'ye premium alınır. Bence.