25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Şu an Kaspersky Plus kullanıyorum. Diğer antivirüslere göre bu fiyatta daha fazla özelliği var. Bu yıl aboneliğim bitiyor, sizce tekrardan almalı mıyım? TLauncher dışında korsan oyun kullanmıyorum fakat yine de içim güvende olsun istiyorum. Alınırsa Plus mı almalıyım yoksa Premium mu?

Premium aldım memnunum, sınırsız VPN ile geliyor. Tarama sonrası temiz çıktı sistem önceden sadece defender vardı, tabi Kasperskye göre😄 Aykon bilişim var hepsiburada da, sitesine göre orda daha uygun yetkili satıcı bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Premium aldım memnunum, sınırsız VPN ile geliyor. Tarama sonrası temiz çıktı sistem önceden sadece defender vardı, tabi Kasperskye göre😄 Aykon bilişim var hepsiburada da, sitesine göre orda daha uygun yetkili satıcı bakabilirsiniz.
VPN düzgün çalışıyor mu şu an? Çok şikayet vardı son zamanlarda..

3 yıldır Total Security kullanıyordum şimdi baktım artık isimleri değişmiş ayrıca yenileme yapacağın zaman sakın kendi sitesinden yapma my Kaspersky olan şahsın yönetici paneline girerek alırsan çok daha uyguna geliyor. Ayrıca Password Manager var - VPN var bu sene BitDefender almak için araştırdım Password Manager bile ayrı satıyorlar yaklaşık 700 - 800 TL geliyor oysaki şimdi yenileme yapacağım zaman bana 321,99 için 1 yıl fiyatı veriyor. Sitesine bakarsan 406 TL veriyor.

Şu an Kaspersky Plus kullanıyorum. Diğer antivirüslere göre bu fiyatta daha fazla özelliği var. Bu yıl aboneliğim bitiyor, sizce tekrardan almalı mıyım? TLauncher dışında korsan oyun kullanmıyorum fakat yine de içim güvende olsun istiyorum. Alınırsa Plus mı almalıyım yoksa Premium mu?
Ben olsam almam, kalitesi bayağı düştü. Koruma olarak Avast veya AVG alabilirsiniz eger sisteminiz iyiyse BitDefender'da alabilirsiniz fakat biraz agir. Ben paraya kiyarim diyorsaniz ESET oneririm hem çok hafif hem F/P oranı az hemde iyi koruyor. Eger param cok yok diyorsan BitDefender veya Avast/AVG Ultimate/Premium tercih edebilirsiniz. Ancak cok para harcamak istemiyorsaniz ve hafif bir AV ariyorsaniz Avast veya AVG alabilirsiniz. ESET bence bir tik daha iyi fakat biraz tuzlu, BitDefender ise agir fakat gayet guzel bir program.