Egel 120

Üstün
1 yıllık aboneliğim birkaç haftaya bitecekmiş. Premium'a geçebilirim ya da Standard'dan devam ederim. Hangisini yapmalıyım? Standard'dan devam edersem %50 indirim uygulayacaklarmış ve 190 TL olacakmış, Premium ise 490 TL. Premium'a geçmek istiyordum ama %50 indirim verdikleri için biraz kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben premium kullanıyorum. Artısı standarda göre daha fazla. Standart ve Premium farklarını, avantajlarını seçeneklerde görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Premium'un Standard'a gore antivirus korumasi acisindan bir fazlasi yok, ikisi de ayni motoru, ayni cekirdegi ve ayni antivirus bilesenlerini kullaniyor. Fark daha cok ek ozellik konusunda.

Ornegin yaninda sinirsiz VPN vermesi, veri sizintisi denetleyicisi, uzaktan uzman erisim destegi, uzman bilgisayar sistem durumu kontrolu, akilli ev denetimi, password manager gibi ozelliklere de sahip olmus olursunuz Premium'a gecerseniz.

Bunlardan bir veya daha fazlasina ihtiyaciniz varsa gecebilirsiniz, ama sirf "Daha iyi korur, tespit orani daha yuksek olur" dusuncesindeyseniz gerek yok. Standard surum de tam koruma saglar. Standard paket, eski "Kaspersky Internet Security" paketine tekabul ediyor aslinda. Internet Security'deki tum ozellikler Standard paketine aktarildi.