Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hacidayiwafel

Başarılı
Steam'ı açtığımda bir anda Wallpaper Engine virüs dedi. Steam'den bir şey indiriyordu Wallpaper Engine'den.

1717156234562.webp

1717156250923.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam, virüs konusunda hassas çalışır çoğu zaman; büyük ihtimalle yanlış pozitiftir. Pencereleri izlemesi ve masaüstü arkaplanına değişiklik yapmaya çalışmasıyla alakalı kodlar uyarıyı tetiklemiş olabilir.
Ki zaten Steam'deki atölyeler kontrol edilerek atılmıyor mu sanmıyorum atölyeden geldiğini ama çok saçma.
Atölye'den gelen şeyler kontrol ediliyor ancak yine de indirdiğiniz içeriğin popülerliğine göre false-negative (virüslü bir içerik barındırdığı halde tespit edilememiş) bir içerik de indirmiş olabilirsiniz. Sadece güvende olduğunuzdan emin olmanız için önerdim.

Atölye'den gelen şeyler kontrol ediliyor ancak yine de indirdiğiniz içeriğin popülerliğine göre false-negative (virüslü bir içerik barındırdığı halde tespit edilememiş) bir içerik de indirmiş olabilirsiniz. Sadece güvende olduğunuzdan emin olmanız için önerdim.

Tamamdır teşekkür ederim.

1717161941719.webp

Evet tarama sonucunda bir şey çıkmadı.

Son düzenleme: