Format atsam mı sizce? 1 yıldır atmıyordum zaten.

Eğer format atacaksanız formatlayıp sonra şifre yenileyin. Sonuçta antivirüslerin göremediği olabilir. Yani 1 sene bence çok değil ben 5 sene format atmayan biriyim:D. Çok gerekli değil. Dediklerimi yapın yeterli.

Format atsam mı sizce? 1 yıldır atmıyordum zaten.

Malwarebytes hata veriyor sitesine giremiyorum.

Ben girebiliyorum. Yoksa virüs sizin antivirüs sitelerine girmenizi mi engelliyor?

Eğer format atacaksanız formatlayıp sonra şifre yenileyin. Sonuçta antivirüslerin göremediği olabilir. Yani 1 sene bence çok değil ben 5 sene format atmayan biriyim:D. Çok gerekli değil. Dediklerimi yapın yeterli.
Peki tarayıcı çerezlerini komple silip geri yüklesem olur mu? Tüm hesaplardan çıkış yapıp telefondan şifre değiştim yeni şifrem karşı tarafa gitmesin diye. Şimdi tekrar girsem mi bilemiyorum.

Peki tarayıcı çerezlerini komple silip geri yüklesem olur mu? Tüm hesaplardan çıkış yapıp telefondan şifre değiştim yeni şifrem karşı tarafa gitmesin diye. Şimdi tekrar girsem mi bilemiyorum.
Bunları yaptıysanız atın bir format geçin. Daha kolay olur. Ayrıca evet malwarebytes indirmiyor nedense?

Sitede sorun var. Bende de inmiyor. ESET motoru çok güçlü. Emsisoft da öyle. Norton belki bulur diye attım.
ESET tarama yapıyor şu an. Bu arada eklenti olarak Malwarebytes, Kaspersky ve uBlock Origin vardı. Eklentilerden nasıl virüs bulaşabilir ki?

@Uyuyan Sincap tarama bitmedi ama 1 nesne buldu diyor şimdilik. Büyük ihtimal format atacağım.

@Uyuyan Sincap Tarama bitti 1 nesne buldu şimdi ne yapmalıyım?

1756212587288.webp

Son düzenleme:
Malwarebytes tarayıcı eklentisini kaldırın. Kullandığınız eklenti sanıyorum şu:

Malwarebytes ve Kaspersky'ın ücretlisini aynı anda kullanmayın, kullanacaksanız da Malwarebytes'ın gerçek zamanlı korumasını kapatın. Ayrıca Kaspersky varken ekstra antivirüs yazılımları (Norton, ESET, BitDefender vb.) kurmayın, bilgisayarınızda tek bir antivirüs yazılımı bulunsun. Yoksa diğer antivirüs yazılımları birbiriyle çakışır, daha ciddi sorunlara sebep olur.

Malwarebytes tarayıcı eklentisini kaldırın. Kullandığınız eklenti sanıyorum şu:

Malwarebytes ve Kaspersky'ın ücretlisini aynı anda kullanmayın, kullanacaksanız da Malwarebytes'ın gerçek zamanlı korumasını kapatın. Ayrıca Kaspersky varken ekstra antivirüs yazılımları kurmayın.
Sadece tarayıcı eklentisi olarak vardı zaten. Bilgisayarda çok gereksiz şeyler vardı zaten format atayım güvenli olmuş olur hem. Teşekkürler.