Kaspersky Web Portalı açılmıyor

Makaleler
5
Başlıkta yazdığı gibi bildirimi kabul et diyorum herhangi bir şey olmuyor. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-14 113714.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 88
Başlıkta yazdığı gibi bildirimi kabul et diyorum herhangi bir şey olmuyor. Ne yapabilirim?
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Tarayıcıyı Yenileyin: Kaspersky Web Portalını açtığınız tarayıcıyı yenileyin veya farklı bir tarayıcı deneyin.

2. Tarayıcı Geçmişini Temizleyin: Tarayıcı geçmişinizi ve önbelleğinizi temizleyin. Bu, bazen yüklenme sorunlarını çözebilir.

3. Tam Ekran Modunu Kapatın: Eğer tam ekran modunda iseniz, çıkın ve normal görünümde deneyin.

4. Kaspersky Uygulamasını Kontrol Edin: Kaspersky uygulamasının güncel olduğundan emin olun. Gerekirse uygulamayı güncelleyin.

5. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Ayarlarını Gözden Geçirin: Kaspersky’nin ayarlarında Web Portalı’na erişimi kısıtlayacak herhangi bir güvenlik ayarı olup olmadığını kontrol edin.

6. Internet Bağlantısını Kontrol Edin: İnternet bağlantınızın kesintisiz çalıştığından emin olun.

7. VPN veya Proxy Kullanıyorsanız Kapatın: Eğer bir VPN veya proxy kullanıyorsanız, bunları devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.

8. Bilgisayarı Yeniden Başlatın: Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin.

Yukarıdaki adımları takip ettikten sonra sorun devam ederse, daha fazla detay için Kaspersky destek ekibine başvurabilirsiniz.

Hepsini denedim yine olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…