Ben Windows Update bile olmayan sistem kullanıyorum. Antivirüse ihtiyacım yok, tarayıcıda bir AdGuard var o kadar. Aslında kişinin kendisi antivirüstür. Girdiğin sitelere dikkat edersen kafan rahat olur. Eğer crackli programlar ile uğraşıyorsan bilemem tabii ki.

Eee hocam. 2 tane oyunum crack. Daha Assassin's Creed, Resident Evil, Need for Speed derken bayağı bir şey kuracağım. Ayrıca bolca eklenti kullanıyorum. Ama yine de tedbir almak lazım.

Eee hocam. 2 tane oyunum crack. Daha Assassin's Creed, Resident Evil, Need for Speed derken bayağı bir şey kuracağım. Ayrıca bolca eklenti kullanıyorum. Ama yine de tedbir almak lazım.
Hocam Bitdefender önermiyorum neden diye sorarsan hem ağır hem de birazcık paragöz. Bilgisayardan cidden keyif almak istiyorsan AVG'nin sadece Dosya Kalkanı ve Davranış Kalkanı özelliklerini indir derim. Zira AVG bende 1 kez olsun sorun çıkarmadı. He sen yine de Bitdefender kullanacaksan keyfin bilir (Bitdefender'in koruması AVG'den daha iyi ama AVG'de günlük kullanım için yeterli). Korunalım falan iyi güzel ancak Portable Scannerlar ve hafif bir Anti-Virüs bence hem sana yarar hem sistemine. Örneğin AVG benim için hafif sadece Davranış Kalkanı ve Dosya Kalkanı'nı kurarsan kurulumda 120 MB yiyor RAM. Oh mis yanına da çekersin 3-4 tane Portable Scanner AV yakalayamazsa onlarla tararsın. He bir de indireceğin dosyayı indirmeden önce de Virustotal'de taratmayı unutma derim;)

Hocam BitDefender önermiyorum neden diye sorarsan hem ağır hem de birazcık paragöz. Bilgisayardan cidden keyif almak istiyorsan AVG'nin sadece dosya kalkanı ve davranış kalkanı özelliklerini indir derim. Zira AVG bende 1 kez olsun sorun çıkarmadı. He sen yine de BitDefender kullanacaksan keyfin bilir (BitDefender'in koruması AVG'den daha iyi ama AVG'de günlük kullanım için yeterli). Korunalım falan iyi güzel ancak portable scannerlar ve hafif bir Anti-Virüs bence hem sana yarar hem sistemine. Örneğin AVG benim için hafif sadece davranış kalkanı ve dosya kalkanı'nı kurarsan kurulumda 120 MB yiyor RAM. Oh mis yanına da çekersin 3-4 tane portable scanner av yakalayamazsa onlarla tararsın. He bir dosyayı indirmeden önce de VirusTotal'de aratmayı unutma derim;)
Lazım olursa Kaspersky Free kullanıyorum zaten.

Hocam BitDefender önermiyorum neden diye sorarsan hem ağır hem de birazcık paragöz. Bilgisayardan cidden keyif almak istiyorsan AVG'nin sadece Dosya Kalkanı ve Davranış Kalkanı özelliklerini indir derim. Zira AVG bende 1 kez olsun sorun çıkarmadı. He sen yine de BitDefender kullanacaksan keyfin bilir (BitDefender'in koruması AVG'den daha iyi ama AVG'de günlük kullanım için yeterli). Korunalım falan iyi güzel ancak Portable Scannerlar ve hafif bir Anti-Virüs bence hem sana yarar hem sistemine. Örneğin AVG benim için hafif sadece Davranış Kalkanı ve Dosya Kalkanı'nı kurarsan kurulumda 120 MB yiyor RAM. Oh mis yanına da çekersin 3-4 tane Portable Scanner AV yakalayamazsa onlarla tararsın. He bir dosyayı indirmeden önce de VirusTotal'de aratmayı unutma derim;)

Link kısaltmaları virüs olarak algılıyor avg/avast. Paronayak olurum gerek yok. Sürekli de web koruması kapalı yazısı görmek istemem. Tak çalıştır. Kaspersky iyiydi de ah güzelim av hata veriyor. Yoksa çok bonkördü.

Link kısaltmaları virüs olarak algılıyor avg/avast. Paronayak olurum gerek yok. Sürekli de web koruması kapalı yazısı görmek istemem. Tak çalıştır. Kaspersky iyiydi de ah güzelim av hata veriyor. Yoksa çok bonkördü.
Hocam Web Kalkanı'nı indirmeyeceksin ki? Kurulumda özelleştir kısmından sadece Dosya Kalkanı ve Davranış Kalkanı nı indireceksin.

Siz ikiniz niye aynı pp yapmışsınız. Ben de aynı kişiye yazıyorum sandım.🤣
Hocam cevabını vermiş.

Dosya Ekleri

• kedi selfi.webp
    kedi selfi.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 88
Hocam Web Kalkanı'nı indirmeyeceksin ki? Kurulumda özelleştir kısmından sadece Dosya Kalkanı ve Davranış Kalkanı nı indireceksin.

Hocam cevabını vermiş.
Bak mesela yok bende kedy:
123.webp

Herhangi bir uyarı da vermiyor çünkü kurulumda indirmedim ben Web Kalkanı'nı.
1111.webp

Yani kedy kurulumda özelleştir kısmından sadece "Dosya Kalkanı" ve "Davranış Kalkanı"'nı tiklersen sadece Dosya ve Davranış kalkanı kurulur. Neyi tiklersen özelleştir kısmından o kurulur. Benim önerim Dosya ve Davranış Kalkanı'nı kurman.

Hocam grup kalabalık olunca bunu yapalım. Hayvanlar alemi koyarız imzayı:D.
Yapmaz mıyız? Yaparız elbet :)
Bu arada Profil mesajı banım var, bir şey yazamıyorum profillere. Haberin olsun. (Umarım yasak değildir bunu demek :))