CRT_User

Yetkin
Sistemimde kurulu olan Kaspersky antivirüs bugün güncelleme aldı ve arayüzde "AI Destekli Tehdit Algılama" özelliklerinin aktifleştiğini gördüm. Yani adamlar 2009 çıkışlı işletim sistemine, 2026 yılının modern güvenlik teknolojisini entegre etmeye devam ediyorlar. Aramızda benim gibi hala performans veya stabilite için Windows 7'den vazgeçemeyenler varsa içiniz rahat olsun, kale hala düşmemiş. :D

kasp1.webp
kasp2.webp
kasp3.webp
kasp4.webp

Sistemimde kurulu olan Kaspersky antivirüs bugün güncelleme aldı ve arayüzde "AI destekli tehdit algılama" özelliklerinin aktifleştiğini gördüm. Yani adamlar 2009 çıkışlı işletim sistemine, 2026 yılının modern güvenlik teknolojisini entegre etmeye devam ediyorlar. Aramızda benim gibi hala performans veya stabilite için Windows 7'den vazgeçemeyenler varsa içiniz rahat olsun, kale hala düşmemiş. :D

Eki Görüntüle 222394Eki Görüntüle 222395Eki Görüntüle 222396Eki Görüntüle 222397

Hocam Kaspersky antivirüs çok sistem kaynağı yiyor mu yüklemeyi düşünüyorumda.
Bu arada bende Windows 8 Pro kullanıyorum.

Bende sistem diski HDD o yüzden kasarmı diye karar sızım.

En son ne zaman HDD kullandım hatırlamıyorum ama sistem diski HDD ise tam tarama sırasında doğal olarak disk kullanımı artabilir. Bu tüm antivirüsler için geçerli. Ancak Kaspersky normal kullanımda ve oyun modundayken arka plan taramalarını kısıyor, günlük kullanımda belirgin bir kasma oluşturmuyor.

Sistemimde kurulu olan Kaspersky antivirüs bugün güncelleme aldı ve arayüzde "AI Destekli Tehdit Algılama" özelliklerinin aktifleştiğini gördüm. Yani adamlar 2009 çıkışlı işletim sistemine, 2026 yılının modern güvenlik teknolojisini entegre etmeye devam ediyorlar. Aramızda benim gibi hala performans veya stabilite için Windows 7'den vazgeçemeyenler varsa içiniz rahat olsun, kale hala düşmemiş. :D

Eki Görüntüle 222394Eki Görüntüle 222395Eki Görüntüle 222396Eki Görüntüle 222397
Windows 7 düşkünü olarak buradayız hocam! 😀 Windows 7 Forever!
Bende Kaspersky kullanıyorum hocam gerçekten çok işe yarıyor Windows 7'de halen.
1770555213289.webp

Escargot ile Live Messenger kurunca daha da şahane oluyor.
16GB RAM 480GB Sata SSD GTX 1650 i5 11.Nesil

Son düzenleme: