DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 22 Nisan 2024 #1 Kaspersky LightShot hakkındaki düşüncesini tam anlamadım, yani bilgilerimizi satıyor mu? Lightshot'ta ekran görüntüsü ile kripto para birimi dolandırıcılığı Siber suçlular, kripto para birimi yatırımcılarını dolandırmak için Lightshot uygulamasındaki iyi bilinen bir özelliği kullanıyor. www.kaspersky.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2024
Kaspersky LightShot hakkındaki düşüncesini tam anlamadım, yani bilgilerimizi satıyor mu? Lightshot'ta ekran görüntüsü ile kripto para birimi dolandırıcılığı Siber suçlular, kripto para birimi yatırımcılarını dolandırmak için Lightshot uygulamasındaki iyi bilinen bir özelliği kullanıyor. www.kaspersky.com.tr
P pars Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.276 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.121 Yer Aydın 22 Nisan 2024 #2 Kaspersky çalışanı Murat5038 bana bilgisayarımdan Lightshot'u kaldırtmıştı. Kaspersky Lightshot'u sevmiyor olabilir.
Kaspersky çalışanı Murat5038 bana bilgisayarımdan Lightshot'u kaldırtmıştı. Kaspersky Lightshot'u sevmiyor olabilir.
KS KS DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 22 Nisan 2024 #3 pars dedi: Kaspersky çalışanı Murat5038 bana bilgisayarımdan Lightshot'u kaldırtmıştı. Kaspersky Lightshot'u sevmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Güzel Cevap :D Güzel Cevap
pars dedi: Kaspersky çalışanı Murat5038 bana bilgisayarımdan Lightshot'u kaldırtmıştı. Kaspersky Lightshot'u sevmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Güzel Cevap :D Güzel Cevap