PC'ye Most Wanted yükleyecektim. Dosyayı MEGA'dan indirdim açtım sonra Kaspersky'ın kısayolundaki simge bir anda gitti. Büyük ihtimalle silindi. Özel taratmada dosya temiz çıkmıştı ancak galiba virüsü yedim. Şu anda PC'yi kapattım. Olası bir aksilikte format atayım diyorum ama BIOS'a koyduğum şifreyi de unuttum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sorun çözülmüş gibi duruyor. Dosyada gerçekten de virüs var mış ancak Kaspersky virüs çalıştığı anda imha etmiş. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
PC'ye Most Wanted yükleyecektim. Dosyayı Mega'dan indirdim açtım sonra Kaspersky'ın kısayolundaki simge bir anda gitti. Büyük ihtimalle silindi. Özel taratmada dosya temiz çıkmıştı ancak galiba virüsü yedim. Şu anda PC'yi kapattım. Olası bir aksilikte format atayım diyorum ama BIOS'a koyduğum şifreyi de unuttum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam BIOS şifreni unuttuysan dert değil ve virüs bulaşmış büyük ihtimalle. Bildiğim kadarıyla boot menüsüne girerken BIOS şifresi istemiyor. Oradan sıfırlayın yoksa bir servise götürün.
Hocam BIOS şifreni unuttuysan dert değil ve virüs bulaşmış büyük ihtimalle. Bildiğim kadarıyla boot menüsüne girerken BIOS şifresi istemiyor. Oradan sıfırlayın yoksa bir servise götürün.
Sistemi çalıştırın ardından Windows simgesi + r tuşuna basın çıkan menüde mrt yazın programı çalıştırın sonrakine basın tam tarama yazan tike basın ve tam tarama yapın sonucunu paylaşın.