Çözüldü Kaspersky'ın masaüstü simgesi kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pwleredal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 898
  • Etiketler Etiketler
    kaspersky
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pwleredal

Yetkin
PC'ye Most Wanted yükleyecektim. Dosyayı MEGA'dan indirdim açtım sonra Kaspersky'ın kısayolundaki simge bir anda gitti. Büyük ihtimalle silindi. Özel taratmada dosya temiz çıkmıştı ancak galiba virüsü yedim. Şu anda PC'yi kapattım. Olası bir aksilikte format atayım diyorum ama BIOS'a koyduğum şifreyi de unuttum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Sorun çözülmüş gibi duruyor. Dosyada gerçekten de virüs var mış ancak Kaspersky virüs çalıştığı anda imha etmiş. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Bir de lisanslıydı yahu çok şaşırtıcı.

Güvenli modda "avpui.exe" yi manuel olarak açtım. Tam taramaya aldım virüs yedim mi yemedim mi bilmiyorum. Tarama bitince buraya tekrardan yazarım.
Kaspersky silinmemiş işte. Niye bu kadar basit bir olaydan hemen tribe giriyorsun ki. Tarat bakalım yemiş misin

Tam tarama bitti, tehdit bulmadı. Şaşırtıcı şekilde oyun cidden de kurulmuş 2 GB gözüküyor. Güvenli moddan çıkacağım şimdi. Bilmem gereken veya yapabileceğim şeyleri söyler misiniz?

Sorun çözülmüş gibi duruyor. Dosyada gerçekten de virüs var mış ancak Kaspersky virüs çalıştığı anda imha etmiş. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…