Techolay'dan herkese merhaba ben @pars
Sizlerle birlikte Kaspersky'den ucuza Kaspersky satın alacağız.
+902169001218
Numaralı Kaspersky Türkiye telefon numarasını arayarak pazarlık yaptığınızda %50'ye kadar ucuza Kaspersky alıp yarı fiyatına kullanabilirsiniz.
İyi Sosyal'ler dilerim.
Beş para etmez? Siz Kaspersky'i nasıl kullandınız çok merak ediyorum. Benim antivirüs ile 2.yılım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Defender her şeyi bloke ediyor.
Techolay'dan herkese merhaba ben @pars
Sizlerle birlikte Kaspersky'den ucuza Kaspersky satın alacağız.
+902169001218
Numaralı Kaspersky Türkiye telefon numarasını arayarak pazarlık yaptığınızda %50'ye kadar ucuza Kaspersky alıp yarı fiyatına kullanabilirsiniz.
İyi Sosyal'ler dilerim.
Merhaba @Darth Maul@5396@Düşündürücü ve @Astronotarda yanıtınız için teşekkür ederim.
Ben Ekşi Sözlük'te gördüm pazarlık yapanları. Hemen indirim yapılmış. İnandırıcı gelmedi.
Lisans sürem bitince kendim deneyeyim dedim. Kaspersky mühendisi olan Elena Belova hanımefendi %50'den az indirim yapmak için bayağı ısrar etti önce. Sonra %50 indirim yapmaya ikna oldu.
Bakınız:
Merhaba arkadaşlar. Kaspersky Plus kullanıyorum, iki yıllık Kaspersky Premium alacağım. Bugün 16:52'de telefon desteğinden Sn. Meliana ile görüştüm. 2 yıllık Kaspersky Premium için mail adresime satın alma linki göndereceğini belirtti. 5.12.2023 tarihinde mail adresime E- posta gönderileceğini dü...