Pazarlık mı? Allah Allah, ilginç bir yöntem. Zaten Türkiye için özel fiyatlandırma yok mu? Nasıl oluyor bu iş anlamadım.

Beş para etmez? Siz Kaspersky'i nasıl kullandınız çok merak ediyorum. Benim antivirüs ile 2.yılım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Defender her şeyi bloke ediyor.

Arayüz basit olamalı değil. Diğer sorun arka planda sürekli çalışıyor cihazım boşta fanlar uyku moduna geçiyordu Kaspersky yüklediğimden beri sürekli çalışıyordu fanlar bu yüzden sildim.

Arayüz basit olamalı değil. Diğer sorun arka planda sürekli çalışıyor cihazım boşta fanlar uyku moduna geçiyordu Kaspersky yüklediğimden beri sürekli çalışıyordu fanlar bu yüzden sildim.
Kaspersky arkada en az çalışan antivirüslerden biri. Özellikle oyunlarda kendini kapatıyor performansı gram etkilemiyor.

240-290 liralık ürünün neyine pazarlık edelim yahu? :) Pazarlık edeceksem hasshole - cost'a değsin bari Eset ya da BitDefender için pazarlık ederim. (Fiyatları yüksek olduğundan) Keşke Kaspersky gibi bölgesel fiyatlama yapsalar diyeceğim de onlar AB ülkesi olduğundan kurdan olmuyor herhalde.

İşte neden mesela? Türkiye'de yaşıyorsunuz ama anahtarı Almanya ile aktifleştiriyor. Bence direkt TL fiyatı ile kendi sitesinden almak daha iyi.
Bitdefender, Eset falan dese anlarım da Kaspersky sudan ucuzken hiç gerek bence kendi sitesi dışında uğraşmaya.

Son düzenleme:
BitDefender varken Kaspersky pek cazip gelmiyor. Ama teşekkürler BitDefender kendini bozarsa 2. liman hazır :D
Bitdefender çok ağır. Kaspersky daha cazip geliyor bana.

Kaspersky arkada çok az çalışır, böyle bir şey olması zor. Defender daha ağır Kaspersky'dan.

Beş para etmez merak ettiğim için aldım Defender bile daha iyi.
Defender zortingen bir Antivirüs yazılımı bence. Bug'a girer, Bypass edilmesi basittir, bulduğu tehditleri bazen silemez/eylem uygulayamaz. Koruma konusunda da %100 bir başarı sağlamaz. Kaspersky ile bence karşılaştırılamaz bile.

Murat hoca orada mod muymuş? :D

Buradaki mesajdan bu koda denk gelmiştim.
Ekran görüntüsü 2024-10-11 131331.webp

Bu fiyata bu paketi almıştım geçenlerde. Bir yemek parası nasıl olsa demiştim. Daha önce görsem bu konudaki yöntemi denerdim. :D