Antoncehov
Gelişen
Türk Telekom altyapısı üzerinden Turknet kullanıyorum. Turknet IPv6'yı kapatmış, ara vermiş. Bir bilgisi olan var mı?
Gigafiber'de açık. TTNET altyapısında bir durduruluyor bir açılıyor.Türk Telekom altyapısı üzerinden Turknet kullanıyorum. Turknet IPv6'yı kapatmış, ara vermiş. Bir bilgisi olan var mı?
Hayır, kapanmadı ama fiber için sadece TT'de. Birde cahil personele denk gelenler oluyor (fiberse sizin durum budur maalesef). Daha 2 hafta önce Yahşihan'da kuzenim TT G-PON'uyla aktif ettiler isteyince.Türk Telekom altyapısı üzerinden Turknet kullanıyorum. Turknet IPv6'yı kapatmış, ara vermiş. Bir bilgisi olan var mı?
forum.turk.net
Hayır, kapanmadı ama fiber için sadece TT'de. Bir de cahil personele denk gelenler oluyor (fiberse sizin durum budur maalesef). Daha 2 hafta önce yahşihan'da kuzenim TT g-PON'uyla aktif ettiler isteyince.
![]()
Türk Telekom Altyapısı Üzerinden IPv6 Desteği
Merhaba, Tekirdağ Çorlu’da Türk Telekom altyapısı üzerinden TurkNet 1Gbit/sn fiber internet hizmeti alıyorum. IPv6 adresi almak istiyorum. Bu konuda hala bir gelişme yok mu? Kayınvalidemin evinde Türk Telekom üzerinden aldığı internette (fiber 100mbit/sn) IPv6 adresi var. Bu durumu görünce...forum.turk.net
İsteğe bağlı açılabiliyormuş.