Detaylar
Kim cevapladı?pars
Üstün
Zaten özel fiyatlandırma var. Rehberdeki gibi ek indirim oluyor.Pazarlık mı? Allah Allah, ilginç bir yöntem. Zaten Türkiye için özel fiyatlandırma yok mu? Nasıl oluyor bu iş anlamadım.
35gvm78
Üstün
Hepsiburada'dan almıştım 1 sene evvel.
Beş para etmez? Siz Kaspersky'i nasıl kullandınız çok merak ediyorum. Benim antivirüs ile 2.yılım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Defender her şeyi bloke ediyor.
Arayüz basit olamalı değil. Diğer sorun arka planda sürekli çalışıyor cihazım boşta fanlar uyku moduna geçiyordu Kaspersky yüklediğimden beri sürekli çalışıyordu fanlar bu yüzden sildim.
Astronotarda
Üstün
Kaspersky arkada en az çalışan antivirüslerden biri. Özellikle oyunlarda kendini kapatıyor performansı gram etkilemiyor.Arayüz basit olamalı değil. Diğer sorun arka planda sürekli çalışıyor cihazım boşta fanlar uyku moduna geçiyordu Kaspersky yüklediğimden beri sürekli çalışıyordu fanlar bu yüzden sildim.
240-290 liralık ürünün neyine pazarlık edelim yahu?
Pazarlık edeceksem hasshole - cost'a değsin bari Eset ya da BitDefender için pazarlık ederim. (Fiyatları yüksek olduğundan) Keşke Kaspersky gibi bölgesel fiyatlama yapsalar diyeceğim de onlar AB ülkesi olduğundan kurdan olmuyor herhalde.
Bitdefender, Eset falan dese anlarım da Kaspersky sudan ucuzken hiç gerek bence kendi sitesi dışında uğraşmaya.İşte neden mesela? Türkiye'de yaşıyorsunuz ama anahtarı Almanya ile aktifleştiriyor. Bence direkt TL fiyatı ile kendi sitesinden almak daha iyi.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 19
Bitdefender çok ağır. Kaspersky daha cazip geliyor bana.BitDefender varken Kaspersky pek cazip gelmiyor. Ama teşekkürler BitDefender kendini bozarsa 2. liman hazır![]()
Kaspersky arkada çok az çalışır, böyle bir şey olması zor. Defender daha ağır Kaspersky'dan.Arayüz basit olamalı değil. Diğer sorun arka planda sürekli çalışıyor cihazım boşta fanlar uyku moduna geçiyordu Kaspersky yüklediğimden beri sürekli çalışıyordu fanlar bu yüzden sildim.
Defender zortingen bir Antivirüs yazılımı bence. Bug'a girer, Bypass edilmesi basittir, bulduğu tehditleri bazen silemez/eylem uygulayamaz. Koruma konusunda da %100 bir başarı sağlamaz. Kaspersky ile bence karşılaştırılamaz bile.Beş para etmez merak ettiğim için aldım Defender bile daha iyi.
Murat hoca orada mod muymuş? 
www.technopat.net
Buradaki mesajdan bu koda denk gelmiştim.
Bu fiyata bu paketi almıştım geçenlerde. Bir yemek parası nasıl olsa demiştim. Daha önce görsem bu konudaki yöntemi denerdim.
Kaspersky üyelik alınır mı?
Bıraz araştırdım ve Kaspersky antivırüsü mantıklı buldum, sizce 2024 yılında alınır mı? Sadece korsan oyun ıcın, farklı 1-2 yıllık kafamı rahat ettırıcek uygun fıyatlı antı virüs öneriniz var mıdır?
Bu fiyata bu paketi almıştım geçenlerde. Bir yemek parası nasıl olsa demiştim. Daha önce görsem bu konudaki yöntemi denerdim.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-